Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου
 
Μπορούν αν θέλουν, να αφιερώσουν αυτή την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο στην Μακεδονία! 

Και 10αδες χιλιάδες Έλληνες να διατρανώσουν στην 5η Λεωφόρο ότι ο Ελληνικός Λαός δεν εκχωρεί και δεν παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας πουθενά και σε κανέναν! Για καμία σκοπιμότητα!
 
ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ! 
 
Να προχωρήσω ένα βήμα πιο πέρα τις σκέψεις μου; Ας κηρύξει ως τελετάρχη της παρελάσεως στην 5η Λεωφόρο τον Μίκη Θεοδωράκη! Ας τον προσκαλέσει στις ΗΠΑ να πει με στενορεία τη φωνή όσα είπε και στην Ελλάδα στην πλατεία  συντάγματος! Ας τον έχει επικεφαλής η Ελληνική κοινότητα όταν θα βρεθεί ενώπιον ενωπίω με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλτ Τράμπ για να πει και εκεί όσα χρειάζεται! Η ιστορία γράφεται από τέτοιες στιγμές και από ανθρώπους που τολμούν! Και ο Μίκης Θεοδωράκης τόλμησε και το απέδειξε! Με όσα είπε!  Ξεπέρασε όρια και σύνορα! Ιδέες και αντιθέσεις! Ιδεολογίες και ιδεολογήματα! Αγκυλώσεις και φανατισμούς του παρελθόντος!
 
Ας το κάμει πρόταση κάποιος στην προσεχή Πανομογενειακή συγκέντρωση, ας την δευτερώσει κάποιος και ας την πάρει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και ας την κάμει όπλο ισχύος! Ο Μίκης αν του ζητηθεί, παρά τις δυσκολίες της εύθραυστης υγείας του θα πάρει το αεροπλάνο και θα κάμει με το υπερατλαντικό ταξίδι! Αρκεί να του ζητηθεί. Αν ξεπεραστούν αγκυλώσεις και διαχωρισμοί  του παρελθόντος ο Μίκης Θεοδωράκης θα ενώσει! Ελλάδα και Ομογένεια! Θα γίνει φωτιά που θα κατακαύσει κάθε αμφισβήτηση! Που θα συνενώσει Λαό και πολιτική ηγεσία. Που θα δώσει πνοή ζωής και δύναμη στις κουρασμένες πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος αλλά και της ομογένειας!
 
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ