Επιμέλεια: Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

Νέα Υόρκη 4 Απριλίου 2012

 

Το  Grand Prospect Hall, στην συνεχή προσπάθεια του, να διαθέτει τους  χώρους του  επ’ ωφελεία του Ελληνισμού των Ελλήνων της Αμερικής  γενικότερα για την προώθηση και προβολή  των θεμάτων που απασχολούν και για τα οποία αγωνιούν οι  εγκαταβιούντες, – στην δεύτερη πατρίδα μας,  για πολλούς δε  από εμάς χώρα που γεννηθήκαμε- αλλά   και ειδικότερα να αποτελεί, κατά το μέτρο του εφικτού,  μια μικρή πνευματική κυψέλη και ένα διαρκές  διαπολιτισμικό κέντρο, το Σάββατο 7 Απριλίου  στις 7:30 το απόγευμα διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση πολιτικού προβληματισμού και ενημέρωσης για τους Έλληνες συμπατριώτες μας.

 

Προσκεκλημένη μας αυτή την φορά η Ελληνίδα ανεξάρτητη Βουλευτής, κ.  Έλενα Κουντουρά και ο κ. Πάνος Καμμένος (μέσω  video / skype),  μέλη αμφότεροι  του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οι οποίοι ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο θα αναλύσει και θα παρουσιάσει προς ενημέρωση των Ελλήνων Συμπατριωτών μας που διαβιούν στις ΗΠΑ,  τις πολιτικές  θέσεις τις απόψεις, τις προτάσεις επί όλων των  ζητημάτων που σήμερα απασχολούν την γενέτειρα,  τα οράματα και τις αξίες  του Κινήματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» .

 

 

 

Με χαρά θα  υποδεχθούμε, προσωπικώς  τα μέλη της κοινότητος του  Ελληνικού Τύπου,,  ώστε και εσείς δια της πένας σας και των άρθρων σας, να ενημερώσετε με την σειρά σας, όλους εκείνους που θα είναι αδύνατο, για διάφορους λόγους, να παραβρεθούν σε αυτή την ανοικτή πολιτική εκδήλωση ενημέρωσης και προβληματισμού εν όψει και των εκλογών στην Ελλάδα.

 

Θερμώς παρακαλούμε για την δημοσίευση – προαναγγελία της εκδήλωσης αυτής προς διάδοση και ενημέρωση ακόμα περισσότερων ομογενών για την εν λόγω εκδήλωση που οργανώνεται ιδίοις εξόδοις συμβολική συνεισφορά στην προσπάθεια των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

 

Για τους λειτουργούς του Τύπου η πρόσκληση αφορά και το κλειστό για περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων cocktail reception που θα προηγηθεί της κεντρικής εκδήλωσης από τις 6:30 μ.μ. μέχρι και τις 7:30 μ.μ.

 

Ιδιαίτερη η τιμή μας να σας συναντήσουμε όλους σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας των ομογενειακών και των ανταποκριτών στα ελληνικά ΜΜΕ λειτουργών του Τύπου, με την προσκεκλημένη μας κ. Έλενα Κουντουρά.

 

Για  τυχόν ερωτήσεις  τηλεφωνήστε  το 718- 788 – 0777

 

RSVP: στο τηλέφωνο 718-788-0778 

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"