Από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

«Έδωσε και πήρε» που λένε και το πρώτο αρχικό κείμενο με την προαναγγελία και τις αποκαλύψεις για τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ Θάνο Δημάδη.  Το ίδιο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημοσιογράφων και πολιτικών  βρέθηκε  και το επίσης δεύτερο κείμενο για τον περίεργο  ιδιότυπο θολό ύποπτο και σκοτεινό μηχανισμό  αλληλοεξόντωσης  μεταξύ των ανταποκριτών  που φαίνεται να  δρα εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ . Το  δεύτερο κείμενο  «έσπασε ταμεία»   στην δημοσιογραφική πιάτσα! Δεν υπάρχει δημοσιογραφικό  γραφείο που να μην διαβάστηκαν και τα δυο κείμενα.  Δεν υπάρχει Blog  και Blogάκι,  που να μην έστειλε σχόλια και «χρήσιμες πληροφορίες» για την υπόθεση…  Το ίδιο υπήρξαν και δεκάδες ύποπτοι ή όχι θα δείξει …που έστειλαν είτε από κανονικά είτε από μαϊμού email  «πληροφορίες» για όσα πραγματεύεται και το πρώτο και το δεύτερο κείμενο.   Μάζευε και ας είναι και ρόγες. Θα έχουμε δουλειά να κάνουμε για μήνες. Να ψάχνουμε τι από όλα αυτά αληθεύει και τι όχι… Μερικά βέβαια καλοί μας «φίλοι» βγάζουν μάτι ότι είναι παγίδες και μούφες! Για αυτό προσέχετε για να έχετε…*

Αίσθηση ωστόσο  προκάλεσε και  η σύντομα λακωνική αλλά πολύ ουσιώδης και με σαφείς αποδέκτες προς πάσα κατεύθυνση  «παρέμβαση» της Σεμίνας Διγενή με την σχετική  ανάρτηση που έκανε με αφορμή  την υπόθεση Θάνος Δημάδης και όσα εν συνεχεία αποκαλύφθηκαν .

Αυτό που προκαλεί εντύπωση  δεν είναι είναι η σιγή ιχθύος του κατά τα άλλα λαλίστατου Θάνου Δημάδη αναμενόμενη διότι τι να πει και τι να απαντήσει… Αυτό που δεν περίμεναν όσοι δεν γνώριζαν είναι  η εν πολλοίς-για εμάς εδώ – αναμενόμενη εξέλιξη την οποία σχεδόν μάλιστα  είχαμε προαναγγείλει για την σύζευξη και συμμαχία λυκοφιλίας των Θάνου Δημάδη και Απόστολου Ζουπανιώτη.  Δείτε εδώ τους καυτούς διαλόγους  οι  οποίοι αφού πρώτα ξεκατινιάστηκαν βρίστηκαν και ρεζιλεύτηκαν στο twitter 20 και 21 Ιουνίου  με μια κόντρα που υποδαυλίστηκε και από άλλα κίνητρα… Κόντρα που έλαβε περαιτέρω διαστάσεις στο διαδίκτυο… Τελικά μετά τις αποκαλύψεις μας στις 25 Ιουνίου οι δυο ανταποκριτές  στις 28 Ιουνίου αφού βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον (όλοι μαζί οι ανταποκριτές)  τα βρήκανε και η μεγάλη κόντρα που ξεκίνησε ως μη όφειλε, είχε αίσιο τέλος,  αγκαλίτσες και φιλάκια…

Ωστόσο,  όσο περνούν οι ημέρες τα ερωτηματικά πληθαίνουν κυρίως  για τον σταθμό του Φαλήρου.  Η εξήγηση ωστόσο δίνεται από την σημερινή αποκάλυψη μας ως προς την συνέχεια της θολής όσο και σκοτεινής υπόθεσης για το σκάνδαλο «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –HOTEL FAIRFAX- ΆΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» που τον Οκτώβριο του 2010 ξεσήκωσε θύελλα  στημένων και (μη)  κατευθυνόμενων (και μη) δημοσιευμάτων εκείνη  την περίοδο…

Άννα Διαμαντοπούλου  προς  Γιάννη Αλαφούζο: «δεν θέλω να διώξετε τον Θάνο Δημάδη να τον συνετίσετε και να τον επιπλήξετε ζητώ για να μην επαναλάβει το ίδιο ολέθριο λάθος»

Τα δημοσιεύματα και ο σάλος που ξεσηκώθηκε τον Οκτώβριο και αρχές Νοεμβρίου 2010 για την στημένη υπόθεση από τον  …Κυριάκο  Παπαπολίτη  μετά την επιστροφή της Άννας Διαμαντοπούλου  στην Ελλάδα από την Ουάσιγκτον  είχαν ως αποτέλεσμα η ίδια η Υπουργός παιδείας τότε και αφού ο στημένος θόρυβος δεν έλεγε να κοπάσει ήταν  να επικοινωνήσει προσωπικά με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο!

Να του θέσει υπόψη  όλα τα αποδεικτικά επιβαρυντικά και άκρως  ενοχοποιητικά  στοιχεία( ψεύτικα email  και φωτογραφίες του… Κυριάκου Παπαπολίτη)  για τον ανταποκριτή του σταθμού στις ΉΠΑ Θάνο Δημάδη  καθώς και  ποιες άλλες  αξιόποινες πράξεις είχε διαπράξει εις βάρος όχι μόνο της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου  αλλά και εις βάρος άλλων προσώπων…

Μάλιστα καθώς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από άριστα διασταυρωμένες πηγές η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου  όχι μόνο δεν ζήτησε(που θα μπορούσε άμεσα να ζητήσει)  την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου –ενδεχόμενο που πλέον παραμένει ανοιχτό μετά την τροπή που λαμβάνει η υπόθεση –αλλά εκείνο που συνέστησε προς την ιδιοκτησία  του σταθμού  ήταν όχι απλά να μην απολυθεί  διότι «είναι νέο παιδί και δεν θα έπρεπε να καταδικαστεί έστω και αν διέπραξε ένα τέτοιο ολέθριο λάθος που τον οδηγεί σε ένα δρόμο ολισθηρό..» Η ιδιοκτησία του σταθμού παρέλαβε τα στοιχεία αλλά φαίνεται εκ του αποτελέσματος  ουδέν έπραξε…  Ο Συντάκτης του σταθμού Θάνος Δημάδης όχι μόνο δεν φαίνεται να  συνετίστηκε, ακόμα και αν του έγιναν σχετικές παραινέσεις από την διοίκηση του σταθμού,   αλλά αρκετές φορές στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τις  τελευταίες πρόσφατες  κόντρες του  με άλλους ανταποκριτές στις ΗΠΑ  όπου   υπερέβη τα εσκαμμένα. Αποθρασύνθηκε. Μέχρι που φτάσαμε στην μεγάλη κόντρα και την  ευθεία αμφισβήτηση  του γνωστού  αν μη τι άλλο  για την  πληθώρα πρόσβασης σε πηγές , το εύρος και το βάθος των   πηγών του ανταποκριτή του MEGA / ΕΘΝΟΥΣ /ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ συναδέλφου   Μιχάλη Ιγαντίου.

Ο σταθμός τήρησε σιγή ιχθύος. Και τότε και σήμερα. Ειδικά μετά από όσα αποκαλύπτονται… η σιωπή όμως αυτή  πλέον προσλαμβάνει άλλες σοβαρότερες  διαστάσεις. Αυτά σε ότι αφορά την πολύκροτη υπόθεση      «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –HOTEL FAIRFAX- ΆΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» και το σκάνδαλο Θάνος Δημάδης.  Ολόκληρη η ιστορία για αυτή την θολή, ύποπτη  όσο και σκοτεινή υπόθεση την οποία πολλοί σε Αθήνα Αμερική αλλά και Κύπρο παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον(αν κρίνουμε από τα χτυπήματα hit & page views περισσότερα από 27.000 μέσα σε μια εβδομάδα από τις 23 Ιουνίου και ο αριθμός ανεβαίνει χωρίς να υπολογίζεται και εκείνος από τις αναδημοσιεύσεις και αναρτήσεις σε άλλα site & blog) ενώ κάποιοι που αδημονούν ας κάνουν λίγο υπομονή.  Ολόκληρη η έρευνα θα δημοσιευτεί πολύ σύντομα σε προσεχείς αναρτήσεις σε ένα από τα προσεχή 24ωρα –για αυτό να είστε εδώ και να μας επισκέπτεσθε συχνά – και επί πλέον η δημοσίευση όχι μόνο  θα βγάλει και ειδήσεις  αλλά θα προκαλέσει και περαιτέρω εξελίξεις με θεσμικές παρεμβάσεις. Αυτά και εδώ σταματάμε. Για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο δεύτερος άξονας που προσέλκυσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το κυρίως μέρος της έρευνας και  οι αποκαλύψεις με την σκιαγράφηση  συγκεκριμένου μηχανισμού που δρα στις ΗΠΑ με πολύ συγκεκριμένους στόχους και επιδιώξεις…

Και τούτο το λέμε για να μη φανταστεί κανείς πως ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» στις συζητήσεις και το κουτσομπολιό στα δημοσιογραφικά στέκια  –γιατί οι δημοσιογράφοι το έχουν το «ελάττωμα» – φυσικά και  δεν θα μπορούσε να  ήταν   ο Γιώργος Λυκομήτρος και η έκτακτη ειδική ανάρτηση υπενθύμιση , αν και συζητήθηκαν έντονα τα όσα αποκαλύψαμε,   αφού ουκ ολίγες φορές γεμίζουν τα email 100αδων ανυποψίαστων όχι μόνο bloger και ιστολόγων αλλά κυρίως   συναδέλφων δημοσιογράφων  από άσχετα σκουπίδια (και κυρίως με ύβρεις και συκοφαντίες εις βάρος μας) που στέλνει –πολλές φορές μετά μανίας  μήπως και την πατήσει κάποιος και κάνει κάποια αναδημοσίευση από τις μπούρδες και τις αερολογίες που φαντάζεται  κάθε φορά προκειμένου να τραβήξει την προσοχή με κάποιες  σποραδικές αναδημοσιεύσεις που κάνουν όσοι πιάνονται στον ύπνο από άγνοια κυρίως περί  του ατόμου.    Ασχέτως αν με ένα απλό research  τελικά καταλήγει με  ένα ΚΛΙΚ στα spam! Εκεί που του αξίζει δηλαδή. Στα σκουπίδια.

Ωστόσο  αρκετά είπαμε και γράψαμε για  τον «φίλο» μας από την Φλόριδα ο οποίος όμως συνεχίζει να παρενοχλεί συναδέλφους με ενοχλητικά spam που στέλνει…. Για τον Γ. Λυκομήτρο και το ΚΑΛΑΜΙ του  Βλέπε και σχετικό υστερόγραφον προς κάθε ενδιαφερόμενο σε Νέα Υόρκη Ουάσιγκτον και Αθήνα..  Όχι βέβαια.

Όχι!   Δεν ήταν ο Γ.Λ ο μεγάλος πρωταγωνιστής στις συζητήσεις ούτε φυσικά και Θάνος Δημάδης παρά τα όσα αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται.  Άλλος και άλλοι… ήταν, και εξακολουθούν να είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων  (όσο δεν τρέχουν μεγάλες πολιτικές ή άλλες  ειδήσεις καλοκαίρι γαρ )…   Ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» των συζητήσεων  στα δημοσιογραφικά και πολιτικά  γραφεία ήταν άλλο ζήτημα.

Άλλος… και άλλοι…  Αυτός/οι  που κινούν  τα νήματα.… του συγκεκριμένου παρακρατικής φιλοσοφίας και μαφιόζικης νοοτροπίας μηχανισμού  τον οποίο περιγράψαμε και σκιαγραφήσαμε  αδρά  στο κείμενο μας της 25η Ιουνίου 2012.

Όλοι –μα όλοι- δημοσιογράφοι (και μη) φάνηκαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτά που υπαινιχθήκαμε και σχεδόν καταγγείλαμε ευθέως για το κύκλωμα και τον μηχανισμό που δρα στις ΗΠΑ  παρά για την υπόθεση και το σκάνδαλο  «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –HOTEL FAIRFAX- ΆΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»  από την οποία  απλώς λείπουν όλες οι λεπτομέρειες που θα ανασυνθέσουν το πάζλ της σκοτεινής υπόθεσης και το οποίο θα  έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε προσεχώς σε επόμενες αναρτήσεις τα προσεχή 24ωρα.   Το γιατί δεν χρειάζεται ανάλυση!

Διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται την εμπλοκή καθοιονδήποτε τρόπου του ονόματος τους σε αυτή την πιο σκοτεινή βρόμικη και ανήθικη ιστορία… για την  δράση του κυκλώματος που διασύρει δημοσιογράφους. Σπιλώνει υπολήψεις. Συκοφαντεί. Ασύστολα. Με μεθόδους και πρακτικές  παρακρατικής νοοτροπίας και μαφιόζικης μεθοδολογίας του συγκεκριμένου μηχανισμού. Πρακτικές τις οποίες θα δούμε στην συνέχεια της έρευνας μας.

Αρκετοί συνάδελφοι κυρίως, φάνηκε να πιέζουν(με τηλέφωνα που έγιναν)   για ονόματα αυτών που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε αυτό τον σκοτεινό μηχανισμό.   Τα ερωτήματα καίρια και καυτά σε αυτή την υπόθεση η πορεία και τροπή της οποίας, επαναλαμβάνουμε αυτό που λέμε εδώ και μήνες με την προαναγγελία της έρευνας. Θα φέρει εκτροπές και ανατροπές πολιτικές.

Πολλοί ρωτούν ευθέως:

Ποιοι εμπλέκονται  σε αυτόν τον μηχανισμό;  με ποιους τρόπους μετέχουν σε αυτό το μόρφωμα  ομάδας  δημοσιογράφων και παραγόντων της ομογένειας ; με ποιους στόχους ; «Ομάδα»   που εμείς εδώ δικαίως αποκαλούμε «σκοτεινό ύποπτο και θολό παρακρατικό   μηχανισμό»;

Πως και ποιες μεθόδους δρουν; Εναντίον ποιων δρουν πως  και γιατί ; ποιοι εμπλέκονται και πως;

Όλα αυτά τα ερωτήματα,   όπως και πολλά άλλα,  που θα προκύψουν στην συνέχεια,  από την δημοσίευση στοιχείων αποδείξεων και ντοκουμέντων θα απαντηθούν με την συνέχεια της έρευνας μας. Υπομονή να έχετε και θα μάθετε πολλά και θα ξεκαθαρίσουν ακόμα περισσότερα στο προσεχές μέλλον…    είναι μια έρευνα που έχουμε προαναγγείλει μετ επιτάσεως  εδώ και τρία (ίσως και περισσότερα χρόνια από το 2007) και να είστε σίγουροι ότι θα μάθετε πολλά και για πολλούς… ΟΙ εκπλήξεις θα διαδέχονται η μια την άλλη και όλοι θα τρέχουν σα τα ποντίκια… Θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί σε έναν…

Ένα θα τονίσω μόνο και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν… Πίσω από όλη αυτή την υπόθεση για το σκάνδαλο Θάνος Δημάδης και με τις πιέσεις του να ανοίξει ο φάκελος με τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –HOTEL FAIRFAX- ΆΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»    άνοιξε ουσιαστικά τους ασκούς του Αιόλου στο χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας…

Και θα δείτε τις εννοούμε τις προσεχείς ημέρες –όχι άμεσα αλλά στο προσεχές μέλλον – όχι μόνον  με τις ανακατατάξεις που θα δείτε να γίνονται σταδιακά στο χώρο μας… αλλά με  πολλές και άλλου είδους θεσμικές παρεμβάσεις που αναμένονται μετά  τις αποκαλύψεις που κάναμε… όχι μόνο για τον Θάνο Δημάδη αλλά κυρίως μετά   τις  αποκαλύψεις  που αφορούν  τον σκοτεινό παρακρατικής μεθοδολογίας  μηχανισμό που δρα σε Νέα Υόρκη (Αστόρια) Ουάσιγκτον και Αθήνα…

Ειδικά  μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε «ακροθιγώς»  για τον Θάνο Δημάδη στις 23 Ιουνίου 2012 και στις 25 Ιουνίου αντίστοιχα.  Αναμείνατε. Και ξέρουμε τι σας λέμε γιατί ξέρουμε με ποιους μιλάμε με  μιλήσαμε και ποιοι μας πήρανε τηλέφωνο…

Ρωτήθηκα αρκετές φορές, όπως σας έγραψα, όσο ερευνούσα την υπόθεση «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ –ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FAIRFAX – ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» και από το γραφείο της Άννα Διαμαντοπούλου η οποία έχει επιβεβαιώσει πλήρως όλο το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες μας…. ωστόσο ρωτηθήκαμε πολλές φορές ακόμα και από την Ελληνική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο κυβερνητικό φορέα που αναγκαστικά επικοινωνήσαμε προκειμένου να διασταυρώσουμε  στοιχεία και γεγονότα  χαρακτηριστικά  το εξής: «ποιος κύριε Στεφανόπουλε σκαλίζει αυτή την ιστορία ύστερα από 2 χρόνια; αφού εμείς δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια και βάλαμε την υπόθεση στο αρχείο μας»…;  Η ερώτηση πολλές φορές και επίμονη. «…Μας ποιος και γιατί την σκαλίζει τώρα;… τι ψάχνει… ποια τα κίνητρα;  μετά από δυο χρόνια; Γιατί ειδικά τώρα η επιμονή αυτή;…» Και άλλα πολλά παρόμοια και πιεστικά κρίσιμα  ερωτηματικά.

Η απάντηση μου, αν  και αρκετοί σε Αθήνα, Νέα Υόρκη  και Ουάσιγκτον, γνώριζαν ότι επισήμως πως  μόνον ένας ερευνούσε την θολή όσο και σκοτεινή υπόθεση της υποκλοπής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου  τον Οκτώβριο του 2010, από τις αρχές του 2011, ενώ δε χρειάζεται να επισημανθεί πως  οι ίδιοι κύκλοι γνώριζαν  επίσης πολύ καλά πως και κανά… δυο… τρία… άλλα  άτομα   διερευνούσαν  παρασκηνιακά την όλη ιστορία,  κάποιος δε εξ αυτών-μη εμπλεκόμενος στην  υπόθεση αυτό οφείλουμε να το τονίσουμε προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων – και λόγω ιδίου συμφέροντος…

Εν τούτοις η απάντηση μου   ήταν πανομοιότυπη προς κάθε κατεύθυνση:  επισήμως μόνον εμείς ψάχνουμε την υπόθεση.

Ωστόσο το ερώτημα συχνά επαναλαμβανόμενο και πιεστικό. Μα ποιος και γιατί κινεί τα νήματα αυτής της υπόθεσης;  Με ποιο συμφέρον ; γιατί ; γιατί τώρα ;

Πάντως για να μη σας κρατούμε σε περιέργεια την όλη υπόθεση,  η δημοσίευση των  λεπτομερειών  έχει  απομείνει και το story να δημοσιευθεί –και θα δημοσιευθεί!  Με την ισχύουσα δέσμευση μας πως δεν πρόκειται να δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε  επιβαρυντικό στοιχείο για τον Θάνο Δημάδη ,  ακόμα και αν προκληθούμε ή κληθούμε ενώπιον οποιασδήποτε αρχής να καταθέσουμε επικαλούμενοι το δημοσιογραφικό απόρρητο…

Την έρευνα μας, όπως είναι φυσιολογικό,   παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία αρκετά δημοσιογραφικά γραφεία στέκια,  σταθμοί (MEGA /  ΣΚΑΙ ) και  αρκετοί εμπλεκόμενοι και διαπλεκόμενοι αναμένοντας  την δημοσίευση αυτού καθ αυτού του θέματος που αφενός αφορά στο σκάνδαλο «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ –ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FAIRFAX – ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» και το οποίο θα αναρτηθεί   όσων ούπω…   και αφετέρου όλοι μοιάζει να αδημονούν για την αποκάλυψη του κυκλώματος και του σκοτεινού μηχανισμού που σκιαγραφήσαμε στις 25 Ιουνίου 2012.

Αυτό για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους επειδή ακούσαμε πολλά αυτές τις ημέρες. Και ούτε είναι τυχαίο εκ μέρους μας ότι αφήνουμε το χρόνο να περάσει… Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Πάντως όσο περνούν οι ημέρες τα ερωτηματικά προς τον ΣΚΑΙ και την ιδιοκτησία του πληθαίνουν αφού γνωρίζουν πως και το γραφείο της πρώην Υπουργού Άννα Διαμαντοπούλου έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα μας σε ότι αφορά την  πολύκροτη υπόθεση   «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ –ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FAIRFAX – ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ» . θα δείξει.  Η υπόθεση έτσι και αλλιώς παρακολουθείται πολύ στενά και  όσων γνωρίζουμε και από άλλους θεσμικούς παράγοντες στην Ελλάδα  όπως προαναφέραμε αφού λάβαμε σχετικό τηλεφώνημα…  Ίδωμεν και εδώ σταματώ.  Υπάρχει δέσμευση σχετική.

Πάντως για να μη σας κρατάμε σε αγωνία η υπόθεση δεν θα αργήσει να σκάσει και με ποινικές  διώξεις  όχι τόσο για την αυτού κάθε αυτού υπόθεση «ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ –ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ –ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FAIRFAX – ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»    αφού τα αδικήματα εν πρώτοις  τελέσθηκαν στις ΗΠΑ, αλλά τα προϊόντα τους εγκλήματος της υποκλοπής δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα…! Διώξεις όμως αναμένονται και  για τις  ποινικές ευθύνες που φαίνεται να στοιχειοθετούνται    για  τα αδικήματα  που στοιχειοθετούνται –μέχρι στιγμής –με όσα έχουμε αποκαλύψει στα δυο δημοσιεύματα μας.

Φυσικά και ενδιαφέρει, όπως μας είπε ο δικαστικός λειτουργός  ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας, και η υπόθεση του Θάνου Δημάδη και όσα εν συνεχεία επακολούθησαν μετά την παράνομη  δημοσιοποίηση στο ελληνικό διαδίκτυο  των αποδείξεων  της υπουργού μετά την υποκλοπή τον Οκτώβριο του 2010 από τον… Κυριάκο Παπαπολίτη…  αλλά εκείνο που φάνηκε να ενδιαφέρει περισσότερο θεσμικούς και πολιτικούς  παράγοντες στην Αθήνα,   είναι όλα τα άλλα που αναφέρθηκαν περί ύπαρξης σκοτεινού μηχανισμού πρόσωπων σε Νέα Υόρκη,  Ουάσιγκτον και Αθήνα. Το ερώτημα που φαίνεται να απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη είναι  «αν και κατά πόσο αυτός ο συγκεκριμένος  μηχανισμός (αν και εφόσον μπορεί να αποδειχθεί και να στοιχειοθετηθεί με στοιχεία ) παρεμποδίζει  την ελεύθερη άσκηση των καθηκόντων του δημοσιογραφικού λειτουργήματος!»  Αυτή ήταν η πολύ συγκεκριμένη ερώτηση που μας έγινε και επιφυλαχτήκαμε να απαντήσουμε με στοιχεία και ρεπορτάζ.

Κοινώς, αυτό που φαίνεται να ενδιαφέρει ακόμα περισσότερο, μιας και κάτι άρχισε να λειτουργεί σε τούτη την χώρα του μνημονίου,  είναι το μείζον και ουσιώδες. Κοντολογίς.  Το ερώτημα σαφές και ευθύ.   «Αν με αυτή την παρεμπόδιση – παρενόχληση  δημοσιογράφων, με διάφορους  έκνομους, παράνομους  και δόλιους  τρόπους  στο έργο τους», όπως ευθέως ανοιχτά και με τα όποια  στοιχεία, (μέχρι στιγμής ενδείξεις – αποχρώσεις)  καταγγέλλεται από τον γράφοντα, έχουμε συνεχή παραπληροφόρηση! Συνοψίζω. Επομένως και δικαιολογημένα  το ερώτημα που θέτουν θεσμικοί πολιτικοί και νομικοί κύκλοι ευθέως  είναι «αν  αυτός ο μηχανισμός που καταγγέλεται  δρα εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος,  άρα εις βάρος του Έλληνα πολίτη που παρεμποδίζεται να λάβει ορθώς με κανόνες και δεοντολογία το ύψιστο  και πολίτυμο αγαθό της ενημέρωσης μέσα από την ελεύθερη και  απρόσκοπτη άσκηση  του δημοσιογραφικού λειτουργήματος…»

Στην  πορεία αυτή των 12 και πλέον ετών, που βρίσκομαι στις ΗΠΑ και εν όσο αναγκαστικά διαρκεί αυτή η δημοσιογραφική έρευνα, επειδή θύμα αυτού του άθλιου  ύποπτου, σκοτεινού  μηχανισμού έχω πέσει προσωπικά όχι μόνον εγώ αλλά και άλλοι έγκριτοι και εκλεκτοί συνάδελφοι και όχι μόνον αλλά και πολιτικά πρόσωπα(ανεξαρτήτως ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης) και ομογενείς ή άλλα πρόσωπα,  έχουν διαπραχθεί, από τα μέχρι στοιχεία τις αποδείξεις και τα ντοκουμέντα    και μια σειρά άλλα ποινικά –σοβαρότατα – αδικήματα. Αδικήματα  που  φαίνεται να  στοιχειοθετούνται με όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια  και όσο  φαίνεται να λειτουργεί αυτός ο παρακρατικός μαφιόζικης φιλοσοφίας πρακτικών και μεθοδολογίας   μηχανισμός! Μηχανισμός  με συγκεκριμένο σχέδιο ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης με στόχο την πλήρη φίμωση μας!  Με συμβόλαια ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης!  Κυρίως εις βάρος όσων δεν ανήκουν στο σύστημα και στο καθεστώς του  «παρακράτους και της μαφίας  της Αστόριας» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε συνάδελφος με όσα διάβασε στα δυο αρχικά δημοσιεύματα μας!  Ήδη η καταδίκη στις 6 Ιουνίου 2012  του δημοσιογράφου και ανταποκριτή του ΑΝΤ1 και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ  Θανάση Τσίτσα είναι ένα βασικό και  αδιάσειστο στοιχείο(!)  Θέλετε να αναφέρω και άλλα τέτοια στοιχεία; Ανάλογα και συγκλονιστικά είναι όσα περιέγραψε στην κατάθεση- απολογία του  ο κατηγορούμενος (τότε)  Θανάσης Κουρτέσης, εκδότης και παραγωγός στην Αμερική  στην δίκη της 6ης Φεβρουαρίου 2007 για παρόμοια συκοφαντικά και άκρως δυσφημιστικά που δημοσιεύε  εις βάρος μας με “σχόλια” μιας 5ετιας τουλάχιστον… Όλα έπεσαν και τότε στο κενό. Τα ίδια με όσα αναπαράγει εδώ και μια 5ετια στο ΚΑΛΑΜΙ ο Γ.Λ. Ένα προς ένα, όλα κατέπεσαν  και δεν διέφεραν  πολύ από αυτά που αναφέρονταν από τον κ. Θανάση Τσίτσα στο «δημοσίευμα  της 25ης Ιουνίου 2010  στην Ε για το οποίο καταδικάστηκε ο εν λόγω συνάδελφος…Να σημειωθεί, και έχει σημασία,  ότι για την ίδια μήνυση απαλάχτηκαν οι αρχισυντάκτες ο διευθυντής και εκδότης του… Και αυτό λέει πολλά… 

Ας δούμε  όμως με απτά στοιχεία τα χαρακτηριστικά… τις μεθόδους και την νοοτροπία του συγκεκριμένου  παρακρατικού μηχανισμού αφού στην Αθήνα θεσμικοί (πολιτικοί και νομικοί παράγοντες)  θέλουν στοιχεία. Ιδού  μερικά απτά στοιχεία με αποδείξεις λοιπόν:

συνεζίζεται…

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

* Είπαμε να λέτε αρλούμπες αλλά μέχρι ενός ορίου. 27 χρόνια στο κουρμπέτι είμαστε.  Δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβω/με τι από όλα αυτά έχει βάση τι είναι παραμύθι και τι είναι παγίδα καραμπινάτη!  Τι έχει εμπάθεια και τι είναι όντως καλή και δισταυρώσιμη πληροφορία…  πάντως σας ευχαριστούμε

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ : Αυτό όμως που κυριολεκτικά προσωπικά μου έδωσε,  ως ένα βαθμό μια μικρή  ικανοποίηση και δικαίωση,  είναι όταν  μπήκα σε δυο πολύ  γνωστές εφημερίδες στην Αθήνα για τις ανάγκες του ρεπορτάζ  και λόγω συνεργασίας μου μαζί τους , -η μια μάλιστα  αρκετά μεγάλη σε κυκλοφορία  και η άλλη στην πρώτη 10αδα – όταν είδα την ασπρόμαυρη  φωτογραφία του Γιώργου Λυκομήτρου και δίπλα τα δυο ντοκουμέντα,  που τον χαρακτηρίζουν  να γράφουν με μεγάλα  γράμματα ΚΑΛΑΜΙ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ. ΦΛΟΡΙΔΑ.   ΠΡΟΣΟΧΗ  ΕΠΙΚΝΔΥΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! SPAM! Αυτό το θέαμα ήταν όλα τα λεφτά.

Το ίδιο θέαμα μου περιέγραψαν  και  άλλοι συνάδελφοι σε περιοδικά εφημερίδες blog   και  site  το οποίο κυκλοφόρησε ταχύτατα από email σε email ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ δεν είναι άμεση ούτε και επιτακτική  ανάγκη να αναδημοσιεύσετε (αν και καλό θα ήταν να το κάνετε όσοι θέλετε διότι «θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία;» για να βοηθηθούν και οι άσχετοι ανυποψίαστοι bloggers ) εν τούτοις επιβάλλετε οι πάντες να γνωρίζουν τι εστί Γιώργος Λυκομήτρος /ΚΑΛΑΜΙ! Ο «κύριος» αυτός μέχρι να τον ερευνήσουμε το 2007 ο οποίος πλασάρονταν  στους ανυποψίαστους  -δικαιολογημένα αφού δεν είναι το ρεπορτάζ τους και εν πολλοίς άσχετους με τα διαδραματιζόμενα στην ομογένεια δρώμενα-   συναδέλφους ως δημοσιογράφος και εκδότης χρησιμοποιούνταν και ως  «πηγή»! Μάλιστα επειδή πολλές φορές δεν αργούσαν στην Ελλάδα να καταλάβουν ότι σχεδόν ΟΛΑ –ΜΑ –ΟΛΑ όσα αναρτά και γράφει ή είναι ψέματα κατασκευασμένα, συκοφαντίες, ύβρεις χυδαίες επινοήσεις και μυθεύματα  ή  στην «καλύτερη» εξυπηρετούν σκοπιμότητες  μικρό εκβιασμών  για καμιά αρπαχτή δική του ή άλλου που τον χρησιμοποιεί και του στέλνει κανένα 20αρικο άντε το πολύ 100αρικο …για τα έξοδα του όπως χαρακτηριστικά λέει σε όποιον ζητά για να συμπληρώσει « και εμείς τι θα κάνουμε ρε μεγάλε; κλέφτες θα γίνουμε… »πρόσφατη ατάκα σε γνωστό παράγοντα που του τραβάει χρήματα εδώ και χρόνια… Άλλες πάλι φορές όταν του ζητούσαν ευθύνες για τις ανοησίες και ασυναρτησίες  που έγραφε και γράφει  , νομίζοντας οι περισσότεροι ότι έχουν να κάνουν με κάποιον αν μη τι άλλο νοήμων άτομο, έβγαινε και  έλεγε ότι έκανε πλάκα αποδίδοντας σε σάτιρα τις μπουρδολογίες που κατά καιρούς επιννοεί για να τον προσέξουν…

Φυσικά ένας έμπειρος δημοσιογράφος ή μη μπορεί να καταλάβει τι «πικρό  φρούτο» είναι τούτο…  Αρκεί μόνο να διαβάσει τις ασυναρτησίες τις ύβρεις τα ψεύδη και τις συκοφαντίες εις βάρος μου  από την αρχή ως το τέλος και θα καταλάβει όχι μόνο τις αντιφάσεις, την εμπάθεια, το χαφιεδιλίκι,   αλλά και τα καραμπινάτα ψεύδη για πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις.

επί πέντε χρόνια προσπαθεί να περάσει έστω μια ανάρτηση αναδημοσίευση εις βάρος μου και δεν το έχει καταφέρει. Τουναντίον όπου στέλνει και  ότι στέλνει μας το στέλνουν!

Αρκετοί την έχουν πατήσει και όσο υπάρχουν ανυποψίαστοι που αναρτούν ότι δήποτε τους έρχεται από Αμερική θα την πατάνε μέχρι να ψάξουν λίγο…  Πολλοί μόλις είδανε τα ντοκουμέντα, αν και αρκετά από αυτά ήταν ήδη αναρτημένα,  αισθάνθηκαν ανακούφιση γιατί κάποιοι λόγω των απειλών που είχε εκτοξεύσει, δεν ήταν και λίγες οι αναδημοσιεύσεις, πάνω από 2000 και με την τεχνική που αποκαλύψαμε έστελνε μόνιμα σε κάθε έναν που είχε κάνεις τις αρχικές μας αναδημοσιεύσεις το ίδιο τυποποιημένο και παραλλαγμένο απειλητικό  email. Και έτσι κατέβηκαν όλες εκείνες οι αναρτήσεις που είχαν γεμίζει το διαδίκτυο τον Φεβρουάριο του 2010 όταν αρχίσαμε να βγάζουμε μερικά μόνο στοιχεία από την θολή και σκοτεινή υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του 86χρονου John Apocotos στην Πολιτεία της Φλόριδας.

Οι συζητήσεις άναψαν στα πηγαδάκια τα δημοσιογραφικά και συνεχίζονται, δίκην κουτσομπολιού ειδικά για το άτομο αυτό που συνεχώς όλο και κάτι στέλνει στα email εφημερίδων περιοδικών blog  & site. Όταν δεν έχει τι να κάνει μαζεύει email και στέλνει και  ότι ψαρέψει… Μάλιστα ένα πιο τολμηρό περιοδικό, σχετικά νέο στον εκδοτικό χώρο ετοιμάζει και ειδικό αφιέρωμα στην υπόθεση του John Apocotos για αυτό και δώσαμε ευγενικά ένα δυο νέα στοιχεία. Ετοιμάσου Γιώργαρα. Να δούμε τώρα τα φιλαράκια σου που τα κρατάς στο χέρι και οι οποίοι σε χρησιμοποιούν βάζοντας σε να κάνεις την βρόμικη δουλειά με πληροφορίες και μούφες που σε στέλνανε εδώ και χρόνια εναντίον πότε του ενός και πότε του άλλου συναδέλφου ή μη, τι θα κάνουν; Θα σταθούν δίπλα σου; Ή θα χτυπάς τηλέφωνα και δεν θα απαντάνε; Όπως τότε το 1993 που σε θάψανε με δηλώσεις τους στον αμερικανικό τύπο με την υπόθεση του John Apocotos ;  Άντε να σε δούμε μεγάλε εκδότη με τα 35 χρόνια  «προσφοράς στην ομογένεια»  και  δάσκαλε της ελληνικής δημοσιογραφίας τιμητή και κριτή της οικουμένης. Άντε να δούμε αν θα σε βοηθήσουν όλοι αυτοί που σε πικάρουν και δε δουλεύουν ρίχνοντας λάδι στην φωτιά για να γράφεις ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι… Άντε να σε δούμε τώρα που σε κρατάνε -και ξέρεις για ποιον μιλάμε –  να μην  επιτεθείς πάλι με λάσπες ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον μας ή εναντίον άλλων εκλεκτών φίλων και συναδέλφων γιατί φοβούνται τι άλλο θα βγει στον αέρα και μετά θα τρέχουν με 1000 και φυσικά ο μόνος που δεν θα τους νοιάζει θα είσαι εσύ…  Κάποτε σου είχαμε πει  πολλά πήγαινε σε εκείνα τα πρώτα δημοσιεύματα του 2007 και εκεί θα βρεις το κλειδί… Ξέρουμε τι σου λέμε. Εκεί σου λέμε πολλά και μάλιστα κωδικοποιημένα… Μορφωμένο παιδί είσαι κάτι θα καταλάβεις… Απλά το είχες παρακάνει ρε Γιωργάρα. Όχι ότι θα αλλάξεις λέμε τώρα.  Έλεγες και έγραφες    ότι σου έρχονταν στο κεφάλι. Πήρες στο λαιμό σου και τον φίλο σου Θανάση Τσίτσα που η συνήγορος του στην δίκη της 6ης Ιουνίου είχε καταπιεί η κοπέλα την γλώσσα της κάθε φορά δεν ήξερε (δεν ρώταγε όμως  τον πελάτη της)  και έβγαζε ως «στοιχεία και τεκμήρια δημοσιεύματα» και λιβελογραφήματα σου. Ας είναι… η υπόθεση του Θανάση Τσίτσα πήρε το δρόμο της…. και ο Θανάσης Τσίτσας  όπου φύγει – φύγει…  εσύ πάλι  τον πήρες στο λαιμό σου (όχι ότι είναι άμοιρος ευθυνών … μη τρελαθούμε κιόλας ) και θα τον κυνηγά σε όλη του την ζωή αυτή η συγκεκριμένη καταδίκη γιατί  θα την βρίσκει μπροστά του αλλά και εσύ ρε μεγάλε δάσκαλε της δημοσιογραφίας / με 35 χρόνια πείρας και  «εκδότης»  Λυκομήτρο ούτε ένα –μα ούτε ένα ρε γαμώτο –στοιχείο με τόσους δίπλα σου μεγάλους και τρανούς συναδέλφους ανταποκριτές να σε στηρίζουν και να σε  βοηθούν(με θέματα και θεματάκια που σου στέλνουν  μιας και είσαι αποκλεισμένος από παντού εδώ και κάτι 10ετιες μόνον η κα Ματροπέρου (εξ ου και οι ύμνοι για το άτομο της)  τόλμησε να σε βάλει στην λίστα των ομογενειακών ΜΜΕ αλλά δεν έμεινες για πολύ και ξέρεις το γιατί… όσο για αυτούς που σε βοηθούν  εσύ ξέρεις πολύ  καλά ποιους εννοούμε…  και όχι μόνον αυτόν που σου έδωσε τσάτρα πάτρα φύρδην μύδριν  το θέμα Δημάδη (τρομάρα σου ιδέα δεν έχεις) λέμε και για τους υπόλοιπους που τους έχει πιάσει σύγκρυο… και   που ποτέ σου δεν αναφέρεσαι ούτε τους βρίζεις ποτέ! Ούτε μια φορά!   Όποτε και να αρχίσεις έτσι για ξεκάρφωμα να πετάς και καμιά μπαρούφα για δαύτους σου θυμίζουμε, και τους θυμίζουμε ότι καθημερινά η ιστοσελίδα σου αποθηκεύεται με ειδικό πρόγραμμα ανά μια ώρα από το 2007… Οπότε μάταιος ο κόπος και μη το κάνεις.  Επανέρχομαι στην  υπόθεση και την  καταδίκη Θανάση Τσίτσα ούτε ένα στοιχείο με αποδείξεις δεν κατάφερες να δώσεις,   για όσα λες,  τις ύβρεις και τις χυδαιότητες ανάμεικτες με μυθεύματα και φαντασιοπληξίες  εις βάρος μας  έτσι για το γαμώτο και όλες τις μπούρδες που έχεις γεμίσει τον κόσμο εις βάρος μας. Ούτε ένα; Και έτσι τον πήρες στο λαιμό σου εσύ και όλοι οι άλλοι που ευελπιστούσε να του δώσουν έστω μια από τις αποφάσεις για τις ερήμην καταδίκες μας… Τρομάρα σας. Λαμόγια. Ψεύτες και απατεώνες!    Και φυσικά  στο εφετείο αν προκληθούμε,   που δεν νομίζω, θα βγάλουμε  όσα φυλάξαμε για πάν ενδεχόμενο… Για να ξέρουμε τι λέμε…

Μετά την έκτακτη ανάρτηση  που κάναμε, για τον Γιώργο Λυκομήτρο και το ΚΑΛΑΜΙ του, κυριολεκτικά σήμανε συναγερμός σε πολλά δημοσιογραφικά στέκια! Και τούτο διότι  φέρνοντας στην δημοσιότητα ένα ακόμα ντοκουμέντο , για τα χρόνια φυλακής που έχει κάνει το άτομο αυτό,   για την  «μεγάλη διακεκριμένη απάτη» ως προς την υπόθεση πλαστής διαθήκης του 86χρονου John Apocotos  στην οποία εμπλέκονταν ως ιθύνων νους και εγκέφαλος όπως κατέθεσαν 10αδες μάρτυρες και πρώτη από όλους η πρώην σύζυγος του Χριστίνα Λυκομήτρου,  δόθηκαν και απαντήσεις σε κάποιους «συναδέλφους» και κάποιους πρόθυμους που προωθούσαν ή επανά προωθούσαν «κείμενα» από το καλάμι και τον Γιώργο Λυκομήτρο. Αν και εκείνοι που αποτελούν τον σκοτεινό και θολό μηχανισμό ποτέ δεν θα κάνανε από το δικό τους mail τέτοια κοτσάνα. Γιατί εκείνοι ξέρουν καλύτερα τι εστί Γιώργος Λυκομήτρος και που πως και με ποιο τρόπο τον χρησιμοποιούν…  Το έγγραφο που αποκαλύψαμε είναι        από τα πολλά παρόμοια ντοκουμέντα που έχουμε στην διάθεση μας, το οποίο αλιεύσαμε μέσα   από τον ογκωδέστατο φάκελο που έχουμε αρχειοθετήσει   με 100αδες  έγγραφα και στοιχεία από δικογραφίες για ανοιχτές ή τελεσίδικες υποθέσεις άλλες με μικρό απάτες ή  άλλες αρκετά σοβαρές  ή σοβαρότερες υποθέσεις ανοιχτές που έχει με την αμερικανική δικαιοσύνη… Για παράνομο εμπόριο για χρωστούμενα ενοίκια για αρπαχτές, για μικρό κλοπές  και άλλα πολλά παιχνιδάκια προκειμένου να πιάσει στα χέρια του ζεστό παραδάκι… παλιά μου τέχνη κόσκινο…  Ένα ντοκουμέντο που αποδεικνύει πολλά δείχνει ακόμα περισσότερα και θα τον ακολουθεί  σε όλη του την ζωή(!). Ένα ντοκουμέντο μαζί με όλα τα άλλα στοιχεία  που  αποδεικνύουν   εμπράκτως,  αν και πόσα χρονάκια έκανε φυλακή (και μάλιστα για ποια  βαρύτατα αδικήματα –διακεκριμένη μεγάλη ληστεία—- όχι παίξε γέλασε). Το θράσος δηλαδή σε όλο του βάθος. Απύθμενο!  Ακόμα και να πράγματι θα μπορούσε να αληθεύει κάτι από όλες αυτές τις αναρτησίες που έχει γράψει από το 2007 –ως πράξη εκδίκησης γιατί δεν του έδωσα τα κλειδιά να μείνει σπίτι μου όσο εγώ θα έλειπα το καλοκαίρι του 2006. Ναι τον φιλοξένησα για κάμποσο διάστημα και έχω πει δεν το μετανιώνω και να γιατί μιλώ για περίπτωση που χρήζει και ανθρωπιστικής προσέγγισης εξ ου και δεν βγάζουμε τα άλλα στοιχεία που θα τον στείλουν οριστικά φυλακή ας χρωστά χάρη σε κοινούς μας γνωστούς που παρακαλάνε …. Αν είναι δηλαδή  δυνατόν!  Άσχετα,  αν μετά, την δημοσίευση των πρώτων στοιχείων εις βάρος του το 2007,   η υπόθεση μόλις είδε ότι τον ερευνάμε το πράγμα,  πήρε άλλες διαστάσεις γιατί του χαλάει το image(sic). Ναι     εδώ και μια 5ετια απειλούσε, ο ανεκδιήγητος  τύπος  όποιον  αναρτούσε ότι δήποτε τον αφορούσε  με σημειωματάκια και μπουρδίστες που έστελνε μέσω email από το 2007 μέχρι και πρόσφατα! Προειδοποίηση  και θα συνεχίσει να στέλνει. Σε ανυποψίαστους για αυτό το κείμενο αυτό και τα στοιχεία προωθήστε το ο ένας στον άλλο έτσι στο άσχετο! Αρκεί να μάθει και ο τελευταίος bloger για να μην ξανά πέσει θύμα του κανείς. Να μη περνάνε οι απειλές και οι τρομοκρατία που ασκεί σε ανυποψιάστους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να το αναρτήσετε. Όμως προωθήστε το σε όσους μπορείτε περισσότερους. Όσοι το αναρτήσετε πάντως καλό θα κάνετε. Υπηρεσία θα προσφέρετε.  Ο ένας στον άλλο και όλοι μαζί στην προστασία μας από τέτοια καλά παιδιά που έχει γεμίσει η πιάτσα με στους σκοτεινούς υπόγειους διαδρόμους του διαδικτύου… Και φυσικά δεν χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ αν δείτε πλέον αναδημοσιεύσεις από το άτομο αυτό. Δυο τινά θα συμβαίνουν. Ή θα έχει πέσει σε άσχετους και άρα θα έχουν εξαπατηθεί γιατί θα αγνοούν ή θα αναδημοσιεύουν γιατί τους συνδέει και τους ενώνει ο «κοινός εχθρός» . Αυτά περί Γιώργου Λυκομήτρου. Και αν χρειαστεί εδώ είμαστε και για συνέχεια…