{ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ} Δεν υπάρχει υπόθεση υπόθεση (case) Novartis Hellas! 

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, αρχής γενομένης από την νύχτα του πετυχημένου μεγαλειώδους συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό ζήτημα,  στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην πλατεία συντάγματος αναφορικά με την ελληνική εκδοχή  του διεθνούς ιατρικού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis, που πράγματι ερευνά το αμερικανικό FBI σε 11 χώρες -πλην της Ελλάδος {ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟ πλην Ελλάδος } ,ύστερα από σχετική καταγγελία στην Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, και εν συνεχεία  με τα όσα αναφέρονται σε μεγάλη μερίδα του (φιλο)κυβερνητικού Ελληνικού Τύπου ότι το  FBI ερευνά την εμπλοκή ελλήνων πολιτικών στο σκάνδαλο διεθνών διαστάσεων, ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ FBI! 

Πηγές από το FBI ανέφεραν στο greekamericannewsagency ότι  “δεν υπάρχει σχετική έρευνα στις ΗΠΑ για την Novartis Hellas”!  

περισσότερα σε σχετικό αναλυτικό εκτενές ρεπορτάζ που θα μεταδοθεί μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είτε “θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Ομοσπονδιακό γραφείο ερευνών (FBI) είτε από τις αρμόδιες εντεταλμένες αρχές (σ.σ προφανώς  εννοούν την αμερικανική πρεσβεία στην Ελλάδα)