ΠΑΣΧΑ 2016 

 

Η ομάδα διαχείρισης, οι συνεργάτες και η διεύθυνση του GreekAmericanNewsAgecy εύχεται στους απανταχού Έλληνες του κόσμου πρωτίστως Υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό για κάθε  Άνθρωπο στην Γη. Χαρά και πολλές πολλές  στιγμές  προσωπικής ευτυχίας.

Πρόοδο και ευημερία. Γαλήνη και ηρεμία. Δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.  

Υπομονή κι επιμονή σε στόχους και οράματα αξιες και ιδανκά.

Να κρατήσουμε την Ψυχή του Ελληνισμού ανόθευτη! Ζωντανή και πλημυρισμένη  από τα νάματα της Πίστεως των προγόνων μας   και των Παραδόσεων μας. Γεμάτη από Ορθοδοξία και Ορθοπραξία!  Τα ήθη και έθιμα μας. Την γλώσσα την Ελληνική! Τη καρδιά και τον Νου προσηλωμένο στην Πατρίδα.

Και όλοι μαζί, ο κάθε ένας με τις δυνάμεις του και την δική του προσφορά στον ΣυνΆνθρωπο και τον Συνέλληνα και τους ΣυνΠατριώτες μας  να στηρίξουμε την Πατρίδα!  

Ο κάθε ένας με τις δυνατότητες και τους ανθρώπους που γνωριζει ότι δοκιμάζονται σκληρά από τα δεινά της τραγωδίας που βιώνει πολύ σκληρά η Ελλάδα!

Δεινά που έχουν ρίξει βαριά την σκιά τους  πάνω από την χώρα, εδω και μια 5ετια τουλάχιστον, ως αποκορύφωμα της μεγάλης οντλογικής, πνευματικής, υπαρξιακής αλλά κυρίως  εθνικής κρίσης!

Κρίσης  που έχει ξεκινήσει εδώ και 45 χρόνια τουλάχιστον, από τα χρόνια της πολλά υποσχόμενης “μεταπολίτευσης” – η οποια όπως  αποδείχθηκε ήταν και παρέμεινε η μεγαλύτερη απάτη και εξαπάτηση των Ελλήνων από όλους τους βολεμένους του σάπιου ανήθικου και ανυπόληπτου, αριστερού και δεξιού,  συστήματος που εγκατέστησαν στην Ελλάδα 20 – 25  οικογένειες και φατρίες- οι οποίες  το μόνο που έκαναν όσοι την “ευαγγελίστηκαν” ήταν να βολεψουν τους εαυτούς τους τις οικογένειες και τους κολλητούς τους στο κράτος (κόμμα) -δηλαδή  σε εμάς και εσάς, στις πλάτες όλων μας,  που πληρώνουμε μέσω και δια των ( τώρα πια δυσβάσταχτων και επώδυνων) φόρων – για να διασφαλίζουν οι μέν δια της Βολής (άλλως Βουλής) οι δε δια του απέραντου και χαώδους κομματικού κράτους,  στρατιές φίλων βολεμένων και κολλητών!

Αυτή η Πατρίδα, και οι Πολίτες της  που σήμερα, στην μεγάλη πλειοψηφία τους,  δοκιμάζονται σκληρότατα μας χρειάζεται  ΟΛΟΥΣ! Δεν περισσεύει κανένας!  Ό ένας να βοηθα και να στηρίζει τον Άλλο. Με όποιο τρόπο! Από το υστέρημα (και τότε έχει διπλή και πολλαπλή αξία) αλλά και από το περισσεύμα, γιατί ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και όλοι εκείνοι, που είτε φρόντισαν ως γνήσιοι Ελληνες νοικοκυραίοι -γιατό ο κανονικός αιώνιος Έλληνας αυτό είναι και πρέπει να είναι!-  είτε πολύ περισσότερο  τους έχουν μείνει από στερήσεις και οικονομίες, αλλά είτε ακόμα -υπάρχουν και αυτοί και δεν είναι λίγοι- που ακόμα έχουν από τα κλεμένα (από φοροδιαφυγή και άλλες μεγάλλες νόμιμες και παράνομες “μπίσνες”) που έχουν! Ναι έχουν και έχουν πολλά! Όλοι αυτοί λοιπόν αλλά κυρίως όλοι εμείς, η μεγαλη “αόρατη” πλειοψηφία, των Ελλήνων οφείλουμε και υποχρεούμαστε να βοηθάμε και να στηρίζουμε ο Ένας τον Άλλο!

Αυτή την στιγμή 

Η Ελλάδα χρειάζεται πέρα και πάνω από όλα ΕΝΟΤΗΤΑ! ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι μέρες και οι μήνες που έρχονται θα είναι ακόμα δυσκολότεροι! Τα δύσκολα δεν τα είδαμε ακόμα… Δεν πάει καιρός πολύς από τότε, Ιούνιος του 2013 που σας είχαμε προαναγγείλει σχεδόν όσα ακολούθησαν, με ελάχιστες και αμυδρές “αποκλείσεις” από τα πραγματικά γεγονότα που συγκλόνησαν την πατρίδα μας! Δυστυχώς επαληθευτήκαμε… Δυστυχώς.  Αυτά που θα  γίνουν και αυτά που θα ζήσουμε εμείς, τους επόμενους μήνες και τα προσεχή δυο με τρία χρόνια, θα σηματοδοτήσουν νέες εξελίξεις που θα αλλαξουν τα πάντα! Η Ελλάδα, -το έχω πει και το έχω ξανά γράψει – δεν θα είναι όπως την ξεραμε και την παραλαβαμε! θα αλλάξει πολύ! Ριζικά!  Αλλά  και τα παιδιά μας, τις επόμενες δυο 10ετιες, θα δουν και θα ζήσουν πολλά γιαυτό πέρα από εθνική ενότητα και ομοψυχία χρειαζόμαστε   Ατομικά, Προσωπικά  αλλά και συλλογικά  για να τα αντιμετωπίσουμε ο κάθε ένας με την δική του δύναμη και Ψυχή, όλα αυτά ου έρχονται  ΑΓΑΠΗ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ- ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

    Α Γ Α Π Η!    

 

Το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού αλλά και οι Άγιες Ημέρες   της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και του Πάσχα και της Αγίας Πεντηκοστής ας μας φωτίζουν και ας αντλήσουμε δύναμη από όλα αυτά τα βιώματα που μας χαρίζει απλόχερα η Ορθοδοξία και η Εκκλησία μας μέσα από τις ζωντανες παραδόσεις Της, για να προχωρήσουμε στα επόμενα χρόνια και το ορατό μέλλον!

Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλους μας!  Καλή Ανάσταση! Καλή Ανάσταση!  {A.S.}