Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους υπαλλήλους και σχετιζόμενους με ΕΥΠ κυρίους  Η. Δ. και Ε.Μ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ/ ΜΕΡΟΣ Γ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ / από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Σάλος, έντονος θόρυβος, ψίθυροι, συνωμοσιολογία, σενάρια{ποιος είναι αυτός; Ποιοι τον έβαλαν; από πού ήρθε; Τι ρόλο παίζει;  γιατί τώρα; Από ποιους ελέγχεται; Σε ποια ομάδα -σ.σ. από τις αντίπαλες και αλληλοσπαρασσόμενες ομάδες-  ανήκει και άλλα τέτοια ερωτηματικά περιφέρονται σε υπόγεια, στέκια  και διαδρόμους της ΕΥΠ}. Ωστόσο, το κλίμα και η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω των σοβαρότατων αποκαλύψεων, και θα ακολουθήσουν και άλλες ακόμα σοβαρότερες και ανατριχιαστικές για τον ρόλο αρκετών μέσα εντός, εκτός και επί τα αυτά της ΕΥΠ… Αυτή είναι μόνον η αρχή και σας διαβεβαιώνουμε αυτά που θα αποκαλυφθούν τα προσεχή 24ωρα, παρά τις απειλές, είναι  παρανυχίδα στα όσα αποκαλύπτουμε και σήμερα μπροστά  σε όσα έρχονται…    

Η αδημονία αλλά και (δικαιολογημένη) αγωνία για την συνέχεια των αποκαλύψεων της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που ξεκινήσαμε, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αφού όπως πληροφορηθήκαμε, με εντολή και του πρωθυπουργού παρακολουθούνται και αποδελτιώνονται όσα αποκαλύπτονται από το GreekAmericanNewsAgency. Μάλιστα, λόγο του υψηλού δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος στο χορό των αποκαλύψεων και στο ίδιο μήκος και στην ίδια φιλοσοφία αυτής της συγκεκριμένης έρευνας που ξεκινήσαμε και  στόχο έχει να καταδείξει το βάθος της σήψης που σε ορισμένες των περιπτώσεων ξεπέρασε και αυτά τα όρια της εσχάτης προδοσίας(!), όπως θα δείτε και θα διαπιστώσει ο αναγνώστης.., αναμένεται στα προσεχή κυριακάτικα φύλλα να μπουν και άλλα ΜΜΕ. Μεγάλης ή μικρότερης εμβέλειας και επιρροής.  Μακάρι. Προσφορά στην πατρίδα θα κάνουν. Αρκεί, όλοι οι πάσης φύσεως ενδιαφερόμενοι να ακολουθήσουν το μονοπάτι αυτής της μοναχικής δημοσιογραφικής πορείας, να μην μπουν στην λογική των μηχανισμών και των αντίπαλων και σκληρών συγκρουόμενων ομάδων που δρουν ανενόχλητες  περίπου ως τσιφλικάδες εδώ και χρόνια μέσα στην ΕΥΠ, μετατρέποντας σε παράγκα μια υπηρεσία που θα έπρεπε να είναι και να αποσκοπεί σε αυτό τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε επίσημα. Αντιθέτως, όλες αυτές οι πρακτικές, οι ίντριγκες, οι σκοτεινοί μηχανισμοί, οι ομάδες και ιδεολογικές φράξιες κάθε αποτυχημένου έχουν υποβαθμίσει τον ρόλο και την εθνικής σημασίας ευαίσθητη, κρατική, νευραλγικού χαρακτήρα υπηρεσία.   

Οι  ίδιες ανώτερες κυβερνητικές  πηγές μάς αποκάλυψαν επίσης ότι έχει δοθεί «διακριτική» εντολή και στην εισαγγελία  του Αρείου Πάγου, επειδή οι αποκαλύψεις και το ρεπορτάζ αφορά κρατική υπηρεσία υψίστης εθνικής σημασίας(τώρα το θυμήθηκαν;), να παρακολουθούν τα όσα δημοσιεύονται στο GreekAmericanNewsAgency και στην κατάλληλη στιγμή, αν κριθεί –άραγε από ποιον και με ποιου εντολή και βάση ποιων νόμων; – να «επέμβουν» όχι φυσικά με διώξεις εναντίων όλων αυτών που κινούνται και εμπλέκονται  στο σκοτάδι στα υπόγεια και στους υπονόμους της διαπλοκής,  αλλά εναντίον του δημοσιογράφου.  Μακάρι να το μη το δούμε και αυτό το σήριαλ…

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, όχι, με οποιοδήποτε κουτό και ευτελές νομικίστικο πρόσχημα (ήδη ακούμε πολλά και φτάνουν σε εμάς και στις πηγές μας πολύ περισσότερα ως πληροφορίες… ) να μην κινηθεί κάποια διαδικασία εναντίον του δημοσιογράφου και της ομάδας του που κάνει την έρευνα αυτή, γιατί τότε πράγματι με όσα έχουν προηγηθεί την τελευταία 10ετια με βρόμικο ενίοτε και εθνικά ύποπτο ρόλο άλλων γνωστών δημοσιογράφων, όπως πχ.  ο Γιώργος Τράγκας, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος και πολύ πρόσφατα  του Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος στο τεύχος 39 δεν δίστασε, προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλων συμφέροντα –θα πούμε και θα αποκαλύψουμε ποιας ομάδας – να «αποκαλύψει» και στην κυριολεξία να «δώσει» στους απέναντι εθνικά απόρρητα κρατικά σοβαρά στοιχεία. Σοβαρότατη υπόθεση που δόθηκε στο πιάτο στους απέναντι με οδυνηρά αποτελέσματα, και δεν κινήθηκε κανείς! Ουδείς! Μύτη δεν άνοιξε που λένε… 

Ε ! τότε πράγματι, αν θελήσουν να φιμώσουν την συνέχεια και την εξέλιξη αυτής της συγκεκριμένης δημοσιογραφικής, θα σηκωθούν και οι πέτρες!   

Η  δημοσιογραφική έρευνα για την  βαθιά σήψη, την κομματική άλωση από τους ΠΑΣΟΚους και τους  παρατρεχάμενους τους( λαμόγια και παράσιτα  κάθε είδους)  αλλά κυρίως τα  πολλά και διαδοχικά εσωτερικά (οικονομικά και άλλους είδους ) σκάνδαλα με φαγοπότι εκατομμυρίων ευρώ  -που θα δούμε στην συνέχεια ποιοι και με ποιες μεθόδους τα καταβρόχθισαν – έχει όντως, και χωρίς διάθεση περιαυτολογίας, προκαλέσει ΣΟΚ!  Εξ ου και ο εσωτερικός  αναβρασμός, σε όλες τις βαθμίδες, που  επικρατεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εδώ και 15 ημέρες.

Μόνο με αυτές τις λέξεις – και λέμε πολύ λίγα μπροστά σε αυτό που υπάρχει και ειδικά σε όλο  αυτό που έρχεται ως αποτέλεσμα των προσεχών αποκαλύψεων(…)- μπορούμε να περιγράψουμε την συνολική εικόνα που επικρατεί σε όλα τα κλιμάκια και τις διαστρωματώσεις της ΕΥΠ, ώστε να αποδώσουμε, στο μέτρο του δυνατού, το συνολικό κλίμα σε ανώτατα αλλά και κατώτερα στρώματα της πιο διαβρωμένης ίσως  κρατικής, και μάλιστα νευραλγικού χαρακτήρα  ελληνικής υπηρεσίας.   

Το μόνο, θετικό σημάδι ως εξέλιξη, και όχι με ισχυρά αντανακλαστικά, και με αρκετά «ανοιχτά σημεία» που επιδέχονται κριτική και περαιτέρω έλεγχο, είναι το γεγονός ότι διατάχθηκε ΕΔΕ από τον διοικητή της υπηρεσίας κύριο Θεόδωρο Δραβίλα, έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημερών.  

Σύμφωνα πάντα  με τις πληροφορίες μας η έρευνα διατάχθηκε να την διεξάγει η προϊσταμένη της  Η’ διεύθυνσης κυρία  Κ.Γ. η οποία χαίρει εκτίμησης από όλες τις ομάδες και τις εσωτερικές κομματικές φράξιες, αν και παλαιότερα ανήκε στην ομάδα των Θ.Σ. και Κ. Ν. Ωστόσο ο κ. Δραβίλας φέρεται να έχει δώσει αυστηρότατες οδηγίες για την διεξαγωγή της ΕΔΕ που αφορά στα όσα –με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα- αποκαλύψαμε.

Ο κύριος Δραβίλας μάλιστα έχει και ένα ακόμα λόγο να θέλει αυτή ειδικά η ΕΔΕ, να έχει ολοκληρωθεί επί των ημερών του, ακριβώς διότι και ο ίδιος ως ιδιώτης και αρκετά πριν επιλεγεί, από τον Αντώνη Σαμαρά,  για αυτό το εθνικής και νευραλγικής σημασίας πόστο, αν το πρώτο κριτήριο(και αυτό γεμάτο αξιοκρατία) ήταν η στενή φιλική  σχέση που έχει με τον Έλληνα πρωθυπουργό, το δεύτερο αλλά βασικό κριτήριο (που σώζει ίσως και την συγκεκριμένη επιλογή), δεδομένης και της αυξανόμενης επιρροής που έχει πλέον και  στην κοινωνία, στην οικονομία,  στην πολιτική και αλλού, είναι το διαδίκτυο και όλες οι εφαρμογές, αλλά και τα εργαλεία για την χρήση του (κομπιούτερ και άλλα συναφή ), είναι η επαγγελματική του σχέση με το αντικείμενο της πληροφορίας και των Η/Υ.  Οπότε δικαίως θα θέλει αυτή η ΕΔΕ να είναι καθαρή, έντιμη και αντικειμενική, ώστε να μην θεωρηθεί ότι για κάποιους άλλους λόγους θα ήθελε να μην πέσει φως στην έρευνα αυτή. Προς το παρόν, δεν προκύπτουν τέτοια στοιχεία, ούτε τέτοιες ενδείξεις.   

 Υπάρχουν όμως κάποια σημεία που και ο κύριος Δραβίλας θα έπρεπε να δώσει την απαιτούμενη βαρύτητα αλλά και η επικεφαλής της ΕΔΕ κυρία Κ.Γ. για να τα δούμε χωρίς καμία –μα καμία- διάθεση εμπλοκής ή υποδείξεων, αλλά σίγουρα το βάρος μιας τέτοιας υπόθεσης είναι βέβαιον ότι δεν μπορεί να το σηκώσει ένα και μόνο άτομο, όσο έντιμο και αν είναι. Όσο ακέραιο και εγνωσμένο ήθος έχει και καλή την έξωθεν μαρτυρία για την επαγγελματική της θετική ως τώρα πορεία και την προσφορά της στην ΕΥΠ της κυρίας  Κ. Γ.

Πάμε τώρα στα σημεία που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος και χρήζουν περαιτέρω έρευνας. Ας τα δούμε ένα προς ένα.      

1.       Είναι αδιανόητο να διεξάγεται ΕΔΕ για ένα πρόσωπο της ανώτερης διοίκησης και μάλιστα με κατεπείγοντα χαρακτήρα και με όχι και τόσο ελαφρά και άνευ εθνικής σημασίας, (αν υποτεθεί ότι η έρευνα προχωρούσε εις βάθος) ερωτηματικά και ο ελεγχόμενος να εξακολουθεί να είναι μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου κρίσεων! Αδιανόητο! Αντιδεοντολογικό. Και παράνομο. Δηλαδή, ενώ θα διεξάγεται έρευνα για την διασταύρωση των στοιχείων και των καταγγελιών  που τον αφορούν, εκείνος θα μπορεί να επηρεάζει, άγνωστο μέχρι ποιου σημείου, το αποτέλεσμα των ερευνών της ΕΔΕ, ως κριτής άλλων συναδέλφων του, που ενδεχομένως να πρέπει να καταθέσουν στοιχεία ίσως και εναντίον του, με την ιδιότητα του ως μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου. Του οργάνου εκείνου δηλαδή που κρίνει την τύχη και το μέλλον κάθε άλλου υπαλλήλου. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Πέρα για πέρα αντιδεοντολογικό! Πέρα ως πέρα έξω από  κάθε λογική και μακριά από κάθε εμπράγματη πρακτική ήθους!

2.       Αυτό που επιβάλλεται άμεσα και χωρίς καθυστέρηση είναι η απομάκρυνση του κ. Α.Λ. από κάθε άλλη θέση που ενδεχομένως να του δίνει την δυνατότητα να επηρεάζει γεγονότα, καταστάσεις και πρόσωπα.  Μόνον έτσι και για τον ίδιο αλλά κυρίως για το τρωθέν κύρος και αξιοπιστία της υπηρεσίας μπορεί να δοθεί κύρος και στην απόφαση και κυρίως στο αποτέλεσμα των ερευνών, όταν και όποτε έρθει εις πέρας αυτή η ΕΔΕ. Αν και στην Ελλάδα, δυστυχώς ο βαθύς κρατικός μηχανισμός, όταν θέλει να κουκουλώσει ή να συγκαλύψει μια υπόθεση την παραπέμπει ή σε ΕΔΕ ή σε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή, αν πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο ή φορέα.  Ίδωμεν. Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς…  

3.       Πέρα από τα ερωτηματικά που διατυπώσαμε στο αρχικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας για  τις εταιρίες του κυρίου Α.Λ. προϊστάμενου της ΣΤ διεύθυνσης(είπαμε για να μην ξεχνιόμαστε είναι διεύθυνση νευραλγικού χαρακτήρα της ΕΥΠ, αφού είναι υπεύθυνη  για την προμήθεια υλικού Η/Υ και λογισμικών) η ΕΔΕ δεν μπορεί να έχει άμεσα και επιβεβαιωμένα πλήρως διασταυρωμένα στοιχεία, αν δεν υπάρξει αίτημα για συνδρομή και των αρμόδιων ελεγκτικών και διωκτικών υπηρεσιών του Υπ. Οικονομικών. Ήδη οι πληροφορίες μας δείχνουν ότι μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ μας έχουν γίνει περίεργες κινήσεις και ενέργειες στην ΔΟΥ Χαλανδρίου προφανώς για την κάλυψη, συγκάλυψη ή και εξαφάνιση στοιχείων…

4.       Βασικό στοιχείο που χρήζει εις βάθος έρευνας, — δεν είναι μόνο τα άρθρα και οι διατάξεις περί εχεμύθειας, που παραβιάστηκαν ανοιχτά με την διατήρηση λογαριασμού σε social media, κάτι που για τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες απαγορεύεται ρητώς και με βαρύτατες ποινές {αν και ειλικρινά το μέτρο  σε σύγκριση με τις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων κρατών(ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία κτλ)- κινείται σε λάθος κατεύθυνση, αλλά αυτό είναι υποκειμενική κρίση} αφενός και αφετέρου ακόμα και τώρα παρά τις επιβληθείσες ποινές και επιπλήξεις επί θητείας Πρέσβη κυρίου Ι. Κοραντή, εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν 10αδες υπάλληλοι, και μάλιστα διαβαθμισμένοι και σε πόστα εθνικής σημασίας, που παρά τις ρητές απαγορεύσεις, εντούτοις διατηρούν λογαριασμούς σε social media–  αλλά αυτό που οφείλει και πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος από αυτή την ΕΔΕ είναι αν και κατά πόσο παραβιάστηκαν οι διατάξεις και του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα αφενός και αφετέρου οι διατάξεις του νόμου 3649/2008 περί λειτουργίας της ΕΥΠ.

5.       Εκεί, σε αυτά τα δυο νομοσχέδια κλειδιά,  βρίσκονται πολλές και ξεκάθαρες καραμπινάτες παραβιάσεις. Μερικές δε εξ αυτών επισύρουν και βαρύτατες ποινές και από την ποινική δικαιοσύνη. Αλλά καθ όσον διαρκεί η ΕΔΕ -αν είπαμε δεν είναι κάποια προσχηματική κίνηση, όπως μας ελέχθη και από εν ενεργεία αλλά και από συνταξιούχους πια ανώτερα και κατώτερα στελέχη της ΕΥΠ που παρακολουθούν την έρευνα μας με αμείωτο και ανύσταχτο κυριολεκτικά ενδιαφέρον- ώστε εύσχημα να συγκαλυφθεί η υπόθεση με την γνωστή τακτική της ελληνικής κρατικής νοοτροπίας συνεπικουρούμενης ενίοτε –στις περισσότερες των  περιπτώσεων- και της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας και μάλιστα ΠΑΣΟΚικής προελεύσεως… Βασικό στοιχείο που προκύπτει από την σε βάθος έρευνας μας είναι ότι η ΕΥΠ κυριολεκτικά αλώθηκε από το ΠΑΣΟΚ με μανία καταδιώξεως κάθε στελέχους οποιασδήποτε άλλης ιδεολογικής, πολύ δε περισσότερο, κομματικής προελεύσεως παρά τα ανοίγματα που έγιναν επί θητείας Ι. Κοραντή και των τότε κρατούντων τα ηνία της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης της ΕΥΠ.        

6.        Αυτό που δεν είναι γνωστό, και προκύπτει από το ρεπορτάζ και την έρευνα είναι ότι ο ελεγχόμενος για μια σειρά παραβάσεις και ενδεχομένως για διάπραξη και ποινικών αδικημάτων –το βαθμό και το βάρος των οποίων μόνο μια εισαγγελική έρευνα θα μπορούσε να καταδείξει –  εμπλέκεται και σε δυο ακόμα υποθέσεις στην μια ως μάρτυρας κατηγορίας και αυτή αφορά  εσωτερική  άλλη ΕΔΕ  της ΕΥΠ αλλά και της εισαγγελικής για το ζήτημα του γεωγραφικού συστήματος. Τεράστια υπόθεση με εθνικές διαστάσεις και βαθύτερες προεκτάσεις που στην συνέχεια της έρευνας μας θα δούμε . Και η δεύτερη επίσης σημαντική  υπόθεση με άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενο πάλι ως μάρτυρα, αφορά στην διεκπεραίωση έρευνας σχετικά με την ύπαρξη «ιού» που είχε προσβάλει πολλά από τα κομπιούτερ της ΕΥΠ προ καιρού. Μάλιστα το αποτέλεσμα και αυτής της ΕΔΕ κατέληξε στην δικαιοσύνη.  Αλήθεια τι γίνεται και με αυτές τις υποθέσεις; Είναι ένα ερώτημα. Και ένα ακόμα ερώτημα είναι από ποια εταιρία προμηθεύτηκε ό,τι χρειάστηκε για την αντιμετώπιση εκείνου του περίεργου ιού… έτσι για να μην μένει κάποια σκιά…

7.       Από τα στοιχεία που δώσαμε στην δημοσιότητα και αποκαλύψαμε από το profile που διατηρεί στο  LinkedIn ο κύριος Α.Λ και από όλα τα άλλα στοιχεία,  η έρευνα μας αναδεικνύει και από το ρεπορτάζ  προκύπτει και η εμπλοκή των κυρίων Η. Διπ. και του Ε. Μπ.  Άτομα για τα οποία προφανώς και θα πρέπει να γίνει, είτε διαχωρισμένη ΕΔΕ, είτε να ερευνηθεί η βαθύτερη σχέση τους με τον κ. Α.Λ.  Μάλιστα για τον τελευταίο κύριο τον Ε. Μπ.  με σπουδές στο Κίεβο και αρκετές «διασυνδέσεις» στο πάλαι ποτέ ανατολικό μπλόκ, έχει εις βάρος του και άλλα «περιστατικά και υποθέσεις» αρμοδιότητας και της ποινικής δικαιοσύνης που ωστόσο τη παρεμβάσει των ισχυρών της ομάδος που ανήκει βγήκε «λάδι» ο κύριος… Ωστόσο κατάφερε, ελέω ίσως και  υψηλών τότε κυβερνητικών  διασυνδέσεων, μάλιστα ο αδερφός του υπήρξε και διοικητής της ΕΥΔΑΠ… να επιβιώσει.   

8.       Ένα δε, από τα  πολλά τρελά που ανακαλύψαμε κάνοντας το ρεπορτάζ και προκαλούν γέλια και θυμηδία αλλά είναι και από τα πολλά – πολλά (που επίσης θα δούμε) παράδοξα που επικρατούν στην ΕΥΠ είναι ότι ο κ. Ε.Μπ., όπως δυστυχώς και άλλα μέλη των εκατέρωθεν αντιμαχόμενων και αντίπαλων ομάδων, ήταν και υποψήφιος (φυσικά) της ΠΑΣΚ Μηχανικών στο ΤΕΕ!  Σύνηθες φαινόμενο για αρκετούς υπαλλήλους της ΕΥΠ παρόλο που παραβιάζονται ρητά και κατηγορηματικά άρθρα και του 3649/2008 και ειδικότερα  το άρθρο 30Β/1264/1982 του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα αλλά κυρίως το άρθρο 14 του 36 49 περί λειτουργίας της  ΕΥΠ.

9.       Ο  κύριος σημερινός διοικητής της ΕΥΠ, κύριος Θ. Δ.  δεν θα πρέπει να υποβαθμίσει το γεγονός ότι το site της τωρινής συνδικαλιστικής οργάνωσης της ΕΥΠ εμφανίζεται να το έχει φτιάξει και να το διαχειρίζεται ο κ. Διπλάρος ωστόσο αυτό που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο server του site της ΟΜΕ-ΕΥΠ  έχει έδρα το Λονδίνο! Είναι δυνατόν; και όμως είναι!  Λες και η ΕΥΠ φείδεται κονδυλίων και δεν έχει την δυνατότητα να έχει αφενός δικούς της server καλά κλειδωμένους και διαφυλαγμένους από επιθετικού χαρακτήρα και μάλιστα εχθρικών χωρών  «εισβολείς» και hacker. Ένα ακόμα από τα τρελά που προκύπτει από το ρεπορτάζ και την έρευνα μας για την βαθιά σήψη και διάβρωση των ελληνικών εθνικών υπηρεσιών…  

Τέλος αξίζει, για να μη νομισθεί ότι αφενός δεν το έχουμε πληροφορηθεί αφετέρου ότι θα κάνει κάποιος από όλους μας πίσω, όπως ήδη έχουμε πληροφορηθεί, το εύρος και διάχυση του φόβου με χαρακτηριστικά  δείγματα πανικού είναι και το γεγονός ότι ήδη έχει συγκροτηθεί «ομάδα κρούσης» εναντίον μας –με την καθημερινή αποστολή χιλιάδων συκοφαντικών mails  με τις γνωστές ανοησίες και παπαρολογίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από γνωστό υπόδικο και κατάδικο – αλλά και πιο μέσα στα βαθιά κλιμάκια της παρακρατικού χαρακτήρα ΕΥΠ ο ειδικός «μηχανισμός» που ελέγχεται και κατευθύνεται από συγκεκριμένη ομάδα και συνδικαλιστών  έχει αναλάβει, όπως πληροφορούμαστε, με την βοήθεια και την συνδρομή πάντα  πολύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων, που και λόγους έχουν να μην αποκαλυφθεί η βαθιά σχέση τους,  οι «άκρες» και οι στενότατες διασυνδέσεις με ανθρώπους της ΕΥΠ, να «αποκαλύψει»  με κάποιο δημοσίευμα  ποιος είναι ο γράφων…. Πιθανά να εφευρεθεί και ποιοι με έβαλαν ακόμα ίσως και ποιοι με χρηματοδοτούν…  Για να δούμε τι θα βρουν… είμαι πολύ περίεργος αλλά και πανέτοιμος για όλα!…

Ο ειδικός  «μηχανισμός» αυτός  μάλιστα, ο οποίος αποτελείται από «γνωστούς» δημοσιογράφους που στην συνέχεια θα εμφανιστούν,    αλλά και διάφορα κάθε μορφής  παράσιτα και κοινωνικά  απόβλητα –βλέπετε το στρατιωτικό στρατηγικής σημασίας δόγμα ότι- ο κοινός εχθρός ενώνει τα διεστώτα και τις αντίπαλες εχθρικές ομάδες, ισχύει και θα ισχύει πάντα…  κινείται κατευθύνεται και καθοδηγείται από συγκεκριμένη ομάδα μέσα στην ΕΥΠ. Ομάδα, πίσω από την οποία ο βαθύς ιθύνων νους «βλέπει» και προφανώς οσμίζεται πως τα στοιχεία και οι άνθρωποι της (ομάδας του ) να φωτογραφίζονται…  Και ένας – ένας, όπως στο σκάκι οι βασικοί παίκτες της (ομάδας αυτής) να «πέφτουν»… Να αποκαλύπτονται τα έργα… η παρακρατική δράση τους  και οι ημέρες τους  να μετράνε αντίστροφα στην κλεψύδρα του χρόνου. Κλεψίδρα που κινείται αργά και βασανιστικά, όπως χαρακτηριστικά μας ειπώθηκε από ανώτατο αξιωματούχο που παρακολουθεί με αγωνία το ρεπορτάζ και την εξέλιξη της έρευνας. Μια έρευνα που θα δείξει με στοιχεία όλους εκείνους που χρόνια τώρα πρόδιδαν την πατρίδα και σήμερα που βλέπουν το τέλος τους να πλησιάζει, προδίδονται από τις ίδιες τις πράξεις και τις αυθαίρετες  βιαστικές ενέργειες τους… Ενέργειες και αυθαιρεσίες που  επί χρόνια έκαμαν με την απαραίτητη βέβαια πολιτική κάλυψη και συγκάλυψη βέβαια της ομάδος ανθρώπων, που φέρονταν να ενεργούσαν εξ ονόματος του πρώην Πρωθυπουργού  Γιώργου Παπανδρέου, όπως πχ. ο Μιχάλης Καρχιμάκης, αλλά το ρεπορτάζ, τα στοιχεία, οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα άλλα δείχνουν… και άλλους προδίδουν…  Κοντολογίς δηλαδή ότι ενεργούσαν αυτοβούλως, έχοντας στήσει ένα παραμάγαζο με ποικίλα( ενδεχομένως και οικονομικά, η εισαγγελική έρευνα θα δείξει) οφέλη  μέσα στην ΕΥΠ.  Τσιφλίκι τους άλλωστε θεωρούσαν την κρατική αυτή υπηρεσία χρόνια τώρα. Αρκετοί που πέρασαν, πλην ελαχίστων ευσηνείδητων ανδρών με ήθος και ακεραιότητα και πάνω από όλα διαπιστωμένου πατριωτικού κύρους και εθνικής αξιοπιστίας άνθρωποι.  Θα δούμε ποιοι και πότε υπηρέτησαν αυτοί. Δυστυχώς η ΕΥΠ έχει καταστεί ένα  μικρό  παραμάγαζο εθνικά επικίνδυνο και για την χώρα, όπως αποδείχθηκε και για τον ελληνικό λαό. Θέλει εκ βάθρων και εκ θεμελίων αλλαγή και δομικές μεταρρυθμίσεις. Ειδάλλως, θα εξακολουθεί, αν δεν υπάρξει πρόληψη και αλλαγή εκ θεμελίων, να  αποτελεί επικίνδυνη εστία για τα συμφέροντα της χώρας.  Η συνέχεια θα δείξει… Πολλά και πολλούς…

Αυτά και έπεται συνέχεια των αποκαλύψεων. Μείνετε εδώ συντονισμένοι. Τα καλύτερα έρχονται.

Η έρευνα και το ρεπορτάζ (για την βαθιά σήψη και στα σκάνδαλα στην  ΕΥΠ)  συνεχίζεται.  

               

Διαβάστε επίσης

Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ): Χώρος επώασης σκανδάλων

Ιδού τα στοιχεία κ.κ. Εισαγγελείς για να ξεκινήσετε την έρευνα σας στην ΕΥΠ 

Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) 

Αξίζει να διάβασετε επίσης: 

Μπόχα και δυσωδία, διαπλοκή αλλά και θυμηδία προκαλούν οι συγκούσεις μέσα στην ΕΥΠ 

Τι συμβαίνει στην Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών