Εκτύπωση

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα απειλεί ευθέως και με ξύλο!

Καταχωρήθηκε από τον/την loukaskoutsikos on . Δημοσιεύθηκε στο Επικαιρότητα

Απoκαλύφθηκε ο αυτόκλητος σωτήρας! Απείλησε ευθέως τον Σρόιντερ: "Χαστούκια και κλοτσιές θα σου δώσω"! Ανίκανος να απαντήσει πειστικά έστω σε μια ερώτηση- Η απάντηση του δημοσιογράφου

Χτύπησαν κόκκινο τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen… Τη νύχτα της Τρίτης, η εκπομπή Αυτοψία φιλοξένησε μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ. Ο Αρτέμης Σώρρας συνάντησε τον Αντώνη Σρόιτερ, μοίρασε ευρώ, χαστούκια και κλωτσιές και συγκέντρωσε όλη την τηλεθέαση στον Alpha.

Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» επεμεινε να αυτοπροβάλλεται ως ο δισεκατομμυριούχος επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Στην συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόντερσ δεν διστάσε για πρώτη φορά στην τηλεόραση να επιτεθεί λεκτικά στον δημοσιογράφο, ενώ δεν σταμάτησε να τον απειλεί με ύβρεις και μηνύσεις.

 

«Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600άρι. Για σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσιές», απάντησε στον δημοσιογράφο ο Αρτέμης Σώρρας όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να του μεταβιβάσει μερικές χιλιάδες ευρώ από την αστείρευτη περιουσία του, ενώ για όσους τον κατηγορούν για ψεύδη απάντησε πως «έχουν πρόβλημα φύλου».

Ο Αρτέμης Σώρρας όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να του μεταβιβάσει μερικές χιλιάδες ευρώ από την αστείρευτη περιουσία του ενώ για όσους τον κατηγορούν για ψεύδη απάντησε πως «έχουν πρόβλημα φύλου». Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν σταμάτησε όμως τις ύβρεις εκεί, και «μοίρασε» μηνύσεις στον (ομολογομένως ψύχραιμο) Σρόιτερ ανάλογα με το πόσο τον... εκνεύριζαν οι ερωτήσεις του. Ο Αρτέμης Σώρρας στην συνέντευξή του στον Σρόιτερ, που του ειπε «θα εχεις φορτώματα μικρέ», εξαπέλυσε για άλλη μια φορά επίθεση κατά των Χριστιανών, των Εβραίων και των αθλητών των Παραολυμπιακών Αγώνων...

Η απειλή του ξυλοδαρμού όμως ήταν μόνο το... επιδόρπιο στο μενού της συνέντευξης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτοψία» μετά το καλωσόρισμα του στον καλεσμένο του, προσπάθησε να μάθει κάποια στοιχεία από τη ζωή του. Σε ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ για τον τόπο καταγωγής του αλλά και για τα παιδικά του χρόνια συνάντησε την άρνηση του συνεντευξιαζόμενου να του πει το παραμικρό. «Δεν με τιμά να μιλώ εγώ για τον εαυτό μου. Ας αφήσουμε τους άλλους να μιλούν. Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι ήμουν πολύ περίεργο και μυστήριο παιδί από ηλικία πέντε ετών».

Στη συνέχεια δεν θέλησε να δώσει κανένα στοιχείο για τη βίλα του λίγο έξω από την Πάτρα παρά μόνο ότι χρησιμοποιήθηκε από αυτόν και την οικογένεια για τρία χρόνια, ενώ ανέφερε ότι δεν πιστεύει στην αγάπη κι ότι βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία: «Δεν αγαπάω τίποτα. Δεν υπάρχει αγάπη. Η αγάπη είναι αντικείμενο. Έπρεπε να με πληρώσουν για να πάω μικρός στην εκκλησία. Όταν μου έδιναν χρήματα, τότε πήγαινα».

Η περιουσία των τρισεκατομμυρίων

Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε στην αμύθητη περιουσία που δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας. Αρχικά επιτέθηκε στον παρουσιαστή του Alpha που τόλμησε να τον ρωτήσει πως περιήλθε στην κατοχή του. «Θα μάθεις ποτέ εσύ τι έχω εγώ; Ανάκριση μου κάνεις; Ας έρθει ο εισαγγελέας να μάθει αν θέλει» απάντησε ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις». Τελικά μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ αρκέστηκε να πει: «Το πόσο των 2,83 τρισ. προέρχεται από συμβόλαιο που έχω υπογράψει με το αμερικανικό ταμείο. Τα εξακόσια από αυτά τα έχω βάλει στο λογαριασμό της ελληνικής κυριαρχίας. Την ώρα που τα 600 δισ. είναι στην ελληνική κυριαρχία και σε εσένα έχω γράψει χρήματα. Το συμβόλαιο αυτό με την αμερικανική κυβέρνηση είναι νόμιμο και φορολογημένο», είπε στο δημοσιογράφο.

Τα χρέη στην εφορία και η μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Στη συνέχεια ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αρτέμη Σώρρα να μην έχει κάνει φορολογική δήλωση τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται να χρωστά στο ελληνικό δημόσιο 12.000 ευρώ. Ο Αρτέμης Σώρρας, αρχίζει να εκνευρίζεται περισσότερο και να μιλά με έντονη επιθετικότητα στο δημοσιογράφο του Alpha. «Πού το ξέρεις εσυ; Ολα αυτά είναι γελοιότητες και προέρχονται από εγκάθετους. Φέρε μου το χαρτί. Δεν ισχύει ότι χρωστάω χρήματα».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος δείχνει στον καλεσμένο του τη τελευταία φορολογική δήλωση που υπέβαλλε προς την αρμόδια ΔΟΥ των Πατρών, στην οποία αναφέρεται ότι είχε ετήσια εισοδήματα της τάξεως των 20.000 ευρώ και μηδενικές καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα. «Δεν είναι δικό μου αυτό. Όποιος έδωσε το χαρτί αυτό το χαρτί είναι κερατάς. Έχει πρόβλημα οικογενειακό, ψυχολογικό και θέμα φύλου. Δώσε μου το όνομά του να του κάνω μήνυση. Αν μου δηλώσεις εσύ ότι το χαρτί είναι δικό μου υπέγραψε το μου τότε εσύ για να κάνω μήνυση σε εσένα». 

Ξεκινώντας στην εκπομπή και σε μία δόση αυτοκριτικής που μάλλον δεν την κατάλαβε τόνισε: «Η διαφήμιση που έχετε κάνει σε μένα είναι ότι είμαι ένας μεγάλος απατεώνας. Ό,τι και να πω θα πείτε ότι είναι ψέματα. Έχω ένα συγκεκριμένο έργο… Είμαι πολύ μυστήριο και περίεργο παιδί».

Μιλώντας για το βίντεο με τον συνεργάτη του ο οποίος ανέφερε την… εξωγήινη πηγή προέλευσης των χρημάτων του είπε: «το βίντεο που αναφέρεστε είναι ψέμα. Όποιος ζει πάνω στη γη είναι εξωγήινος, όποιος ζει μέσα στη γη είναι εσωγήινος. Είχα συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση όσο ήταν ο Ομπάμα. Αυτά που λέγονται ότι πούλησα τεχνολογία στον Ομπάμα όμως είναι ξεφτιλισμένες γελοιότητες. Αυτοί που αναπαράγουν την γελοιότητα είναι και οι ίδιοι γελοίοι».

Στην συνέχεια τα έβαλε και με το ποδόσφαιρο «η παγκόσμια θρησκεία των Εβραίων είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί γίνεται ένας παγκόσμιος διαγωνισμός διαίρεσης. Έτσι όπως αυτοί μας χώρισαν με τις θρησκείες, τώρα μας χωρίζουν με τα χρώματα. Ζούμε μαζί τους άρα πρέπει να τους αφήσουμε να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους τι έχουν κάνει».

Και επειδή είχε περάσει πολύ ώρα χωρίς μήνυση ναι και η δεύτερη: «Τον Σώρρα δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Ότι και να με ρωτάτε δεν ακυρώνεται. Δεσμεύομαι στην κάμερα πως επειδή είπες ότι είναι συνεταίρος μου αυτός που λέει ότι του χρωστάω λεφτά θα σου κάνω μήνυση».Και στο… καπάκι η τρίτη που προήλθε μετα από ερώτηση για την υπόθεση της δολοφονία της παιδοψυχιάτρου «εάν λες ότι ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου μίλησε με έμενα θα φας και άλλη μήνυση. Δεν είχα καμία επικοινωνία με τον δολοφόνο».

Και επειδή ο Αντώνης Σρόιτερ είχε μαζέψει πολλές έκανε το λάθος να του πει «θα φύγω φορτωμένος σήμερα» και η απάντηση δεν είχε καθόλου χιούμορ: «Θα έχεις φορτώματα μικρέ και γέλα όσο θες».

Η «απάντηση» του Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη με τον Αρτέμη Σώρρα

«Παρουσιαστής vs τηλεθεατή» αναφέρει σε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Facebook, σχολιάζοντας «φωτογραφικά» τις αντιδράσεις

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Σρόιτερ δίνει μια «αποστομωτική» απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν για το γεγονός ότι φιλοξένησε, στην εκπομπή «Αυτοψία» από τη συχνότητα του Alpha, τον Αρτέμη Σώρρα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξηγεί πως, ό,τι και να κάνει κανείς, δεν μπορεί πάντα να τους έχει ικανοποιημένους όλους...

Η ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ:

Με αφορμη την συμπληρωση πεντε χρονων Αυτοψιας, μερικα συμπερασματα βγαλμενα από… τη ζωη. Ας το ονομασουμε… «παρουσιαστης vs τηλεθεατη»

Βγαζεις έναν πολιτικο.

«Βγαζετε ψευτες απατεωνες που λενε ψεμματα!»

ΔΕΝ βγαζεις πολιτικο.

«Γιατι δεν προβαλετε τις θεσεις των κομματων;»

Βγαζεις έναν επιχειρηματια

«Τα παιρνετε και τους προβαλετε!»

ΔΕΝ βγαζεις επιχειρηματια.

«Αγνοειτε τους ανθρωπους της αγορας για χαρη του Δημοσιου!»

Βγαζεις έναν καταδικο

«Ντροπη που προβαλετε τετοια προτυπα!»

ΔΕΝ βγαζεις καταδικο.

«Κοσμος σαπιζει στη φυλακη σε αθλιες συνθηκες και το κρυβετε!»

Βγαζεις έναν απατεωνα ή φασιστα

«Τους διαφημιζετε και τους βαζετε σ τη Βουλη!»

ΔΕΝ βγαζεις έναν απατεωνα η φασιστα

«Τοσο καιρο τους κρυβατε και δεν τους αποκαλυπτατε!»

Βγαζεις έναν ομοφυλοφιλο

«Αυτά τα προτυπα περνατε στα παιδια μας;»

ΔΕΝ βγαζεις έναν ομοφυλοφιλο.

«Eιστε ρατσιστες και ομοφοβικοι!»

Βγαζεις έναν ηθοποιο/τραγουδιστη.

«Το ριξατε στο life style ενώ ο κοσμος καιγεται!”

ΔΕΝ βγαζεις έναν ηθοποιο/τραγουδιστη.

«Αγνοειτε τον πολιτισμο και δειχνετε μονο τη μαυριλα!»

Βγαζεις έναν οικονομολογο.

«Μας μαυριζετε την ψυχη με τους ειδικους ότι καταστρεφομαστε»

ΔΕΝ βγαζεις έναν οικονομολογο

«Αφηνετε τους ασχετους να μιλανε και δεν δινετε λογο στους ειδικους»

Βγαζεις έναν καθηγητη πανεπιστημιου.

Καμια αντιδραση. Γιατι απλα δεν τον βλεπει κανεiς.

Δεν βγαζεις κανεναν και κοιτας απελπισμενος την καμερα.

«Καλα αυτος τρελαθηκε, διαγγελμα θα κανει. Κανεναν καλεσμενο δεν ειχε να φερει;»

Υ.Γ οποιος μετα από ειλικρινη σκεψη δεν αναγνωρισει τον εαυτο του σε καμια κατηγορια, κερδιζει προσκληση, στην επομενη Αυτοψια.

Για να τον βρισουν μετα, ολοι οι υπολοιποι..

Διαβάστε το σχόλιο του Άρη Δημοκίδη από τη Lifo

Τα χειρότερα αποσπάσματα απ' τη συνέντευξη Σώρρα στον Σρόιτερ, και μερικές σκέψεις για το θέαμα...

Αυτός που ανέβασε το βίντεο τού έχει βάλει τίτλο «Υπόσχομαι ότι θα κλάψετε από τα γέλια άμα το δείτε!». Προσωπικά δε γέλασα, κι αν έκλαιγα θα ήταν απ' τα νεύρα μου, αλλά το γέλιο είναι έτσι κι αλλιώς υποκειμενική υπόθεση.

Εν μέσω συνεχών αποκαλύψεων και δικαστικών ζητημάτων, ο μάλλον απαξιωμένος κ. Σώρρας βγήκε στην τηλεόραση πιο άγριος και τσαμπουκαλεμένος από ποτέ.

Το θέαμα της συνέντευξης είναι ταυτόχρονα απωθητικό αλλά και εθιστικό - ειδικά γύρω στο 3:50 δίνονται ρέστα. Αναρωτιέται κανείς αν αξίζει ο τηλεοπτικός χρόνος να χαραμίζεται για τέτοιες συνεντεύξεις που θυμίζουν παλιά ριάλιτι της Σίας Λιαροπούλου και του Αντρέα Μικρούτσικου, όμως μετά θυμάσαι ότι χιλιάδες άνθρωποι σ' όλη την Ελλάδα έχουν δώσει χρήματα στο Σώρρα -απ' το υστέρημά τους πολλοί!- επειδή πιστεύουν πως θα τους πληρώσει την εφορία, θα τους ξεχρεώσει κτλ.

Το ζήτημα Σώρρα θα ήταν για γέλια μόνο εάν δεν εμπλέκονταν φτωχοί, εύπιστοι άνθρωποι που πόνταραν ακόμα και τα ψίχουλα που τους είχαν απομείνει στον Σωτήρα με τα τρισεκατομμύρια. Και μόνο αν δεν υπήρχε περίπτωση δεκάδες χιλιάδες άλλοι να το πράξουν αύριο ή στα επόμενα χρόνια.

Απ' αυτήν την άποψη, τέτοιες συνεντεύξεις, κι ας θυμίζουν τις χειρότερες εποχές της '90ς ελληνικής τηλεόρασης, είναι χρήσιμες και διαφωτιστικές. Ένας δημοσιογράφος -επιτέλους- αποφάσισε να πιέσει τον άνδρα που μέχρι τώρα εμφανιζόταν στην τηλεόραση (δείτε για παράδειγμα το χαβαλετζίδικο ντουέτο του με τον Θέμο Αναστασιάδη) ως ένα άκακο και γενναιόδωρο παράδειγμα προς μίμηση.

Και με τη λίγη πίεση, ο κ. Σώρρας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

 

Σώρρας σε Σρόιτερ: «Χαστούκια και κλωτσιές θα σου δώσω»

Η «απάντηση» του Αντώνη Σρόιτερ για τη συνέντευξη με τον Αρτέμη Σώρρα

Σώρρας σε Σρόιτερ: Χαστούκια και κλωτσιές να σου δώσω!

Σώρρας στον Σρόιτερ - επιθετικός και χωρίς απαντήσεις ο πρόεδρος της Ε.ΣΥ

Αυτοψία Σώρρας: Ο Σρόιτερ με Αρτέμη Σώρρα χτύπησε κόκκινο

Σώρρας σε Σρόιτερ: «Χαστούκια και κλωτσιές θα σου δώσω» [βίντεο]

Σώρρας σε Σρόιτερ: «Θα έχεις φορτώματα μικρέ»!..

Σώρρας σε Σρόιτερ: Θα έχεις φορτώματα μικρέ

Τα χειρότερα αποσπάσματα απ' τη συνέντευξη Σώρρα στον Σρόιτερ, και μερικές σκέψεις για το θέαμα

Σρόιτερ: Κλείνει στόματα η απάντηση του στα σχόλια για τη συνέντευξη Σώρρα

Αρτέμης Σώρρας: ''Χαστούκια και κλωτσιές θα σου δώσω'' - Χαμός με τον Σρόιτερ σε συνέντευξη

Όσα εμετικά είπε ο Σώρρας για τους Παραολυμπιονίκες

Σώρρας στην Αυτοψία του Σρόιτερ: Μια συνένετυξη που πρέπει να δεις

Μπουνιές, κλωτσιές και όλα όσα είπε ο Σώρρας στην «Αυτοψία» του Σρόιτερ

Χαμός στο Twitter για τις ασυναρτησίες Σώρρα: Μηνύσεις, σφαλιάρες, φορτώματα

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σύνδεση