Επεκτείνονται οι δραστηριότητες της Baker Tilly in South East Europe με καινούριο γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Η BakerTilly in South East Europe ανακοινώνει την επέκταση του δικτύου της Εταιρείας, με την προσθήκη ενός ακόμα γραφείου στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας ‘Το άνοιγμα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη, επισφραγίζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Εταιρείας μας, αποδεικνύοντας και έμπρακτα το γεγονός ότι η Baker Tilly έχει αναπτυχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους λογιστικούς οίκους στη νοτιοανατολική Ευρώπη, με 8 γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Μολδαβία. Σήμερα, 20 συνέταιροι και πάνω από 300 επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων.’

Η έμπειρη ομάδα η οποία έχει συσταθεί, υπό την καθοδήγηση του κ. Αναστάσιου Μούδιου, Γενικού Διευθυντή του γραφείου Θεσσαλονίκης, ενδυναμώνει την παρουσία της Εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην περιοχή των Βαλκανίων. Ο κ. Μούδιος, επεσήμανε ότι ‘Στόχος μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων, πρακτικών και αξιόπιστων λύσεων στα επιχειρηματικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας, μέσα από ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών, λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.’

Η επέκταση των εργασιών της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί έναν ακόμα σταθμό στην ιστορία της Baker Tilly, που παράλληλα δεσμεύεται στην περεταίρω ανάπτυξη του δικτύου της, στις χώρες τις οποίες δραστηριοποιείται.

 

Η Baker Tilly in South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και, σταδιακά, επεκτάθηκε ξεπερνώντας τα γεωγραφικά σύνορα, σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα, ως ανεξάρτητο μέλος, στο πλαίσιο του ισχυρού διεθνούς δικτύου Baker Tilly International, του 8ου μεγαλύτερου λογιστικού δικτύου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 165 εταιρείες, με παρουσία σε 141 χώρες και 28.000 ανθρώπους.