Γ. Κατρούγκαλος: Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα

 

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης γυρίζουμε σελίδα ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος σε δηλώσεις του το μεσημέρι από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

Παράλληλα επανέλαβε την πολιτική δέσμευση της Κυβέρνησης ότι δεν θα μειωθούν συντάξεις και μίλησε για άνοιγμα στην κοινωνία ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές εντάσεις, παρατήρησε ότι «αυτό το άνοιγμα στην κοινωνία μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν»   

Ο κ. Κατρούγκαλος μίλησε σε  ξενοδοχείο της πόλης με θέμα «τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα», έπειτα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου.

Πριν την ομιλία του ο υπουργός Εργασίας σε δηλώσεις του τόνισε: «Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και το τέλος της πολιτικής αβεβαιότητας που από το 2014 βάραινε στην Ελλάδα γυρίζουμε σελίδα». 

Επίσης σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε πάλι τη πορεία ανάκαμψης της Ελληνικής Οικονομίας και με τη συνταγματική αναθεώρηση να δώσομε τέλος στο παλιό πολιτικό σύστημα της διαπλοκής».