Ασυνείδητοι εγκληματίες οι υπεύθυνοι

Αυτός είναι ο Ντόντυ. Πέθανε από εισπνεόμενη φόλα σε πάρκο της Αθήνας

Toυ Λευτέρη Σαββίδη

Ασυνείδητοι ψεκάζουν με δηλητήριο σε πάρκα προκειμένου να ‘εξοντώνουν’ άτυχα τετράποδα. Τι δηλώνει δημοσιογράφος που ο σκύλος του ξεψύχησε από εισπνεόμενη φόλα

“Αυτος λοιπον ειναι ο Νόντυ μου, σε μια φωτογραφία 15 λεπτα πριν πεθανει, πριν απο λιγο…” σημειώνει με μήνυμά του στο facebook, ο δημοσιογράφος του Alpha, Βασίλης Γρηγορόπουλος. Η εικόνα του σκύλου να ξεψυχά προκαλεί αποτροπιασμό. Όπως περιγράφει στο κείμενό του ο κ. Γρηγορόπουλος, ο πιστός του σύντροφος ξεψύχησε γιατί η καρδιά του δεν άντεξε τους αφόρητους πόνους στην κοιλιά από τα δηλητήρια.

 

“Επειδή είμαι σίγουρος ότι πέθανε από εισπνεόμενη φόλα – σπρέι που είχαν ψεκάσει στο πάρκο του Αγίου Αρτεμίου, εύχομαι σε αυτούς που το έκαναν να το βρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στα πρόσωπα που αγαπούν τόσο” δηλώνει οργισμένος ο δημοσιογράφος.

“Μεσα σε λιγες ωρες εφυγε ο φιλος μου ο ενας και ο μοναδικός, εφυγε ο συγκάτοικος μου, εφυγε το αγορι μου, έφυγε το πιο καλο σκυλάκι του κόσμου”

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ζούσε συντροφιά με το Ντόντυ τα τελευταία 11 χρόνια και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πήγαιναν παντού μαζί. “Μεσα σε λιγες ωρες εφυγε ο φιλος μου ο ενας και ο μοναδικός, εφυγε ο συγκάτοικος μου, εφυγε το αγορι μου, έφυγε το πιο καλο σκυλάκι του κόσμου” σημειώνει.

Φαίνεται πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να αφαιρέσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις τη ζωή ενός σκύλου χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για το σκοπό τους. Εκτός λοιπόν από τις “κλασικές” φόλες που ρίχνουν επιτήδειοι σε διάφορα σημεία με “δόλωμα” ένα κομμάτι κρέας, υπάρχουν και σκευάσματα – κατά πάσα πιθανότητα που περιέχουν κυάνιο – τα οποία ψεκάζουν σε πάρκα και σημεία από όπου περνούν σκύλοι ή άλλα ζώα και με τα οποία αυτά δηλητηριάζονται, απλά και μόνο με την εισπνοή.

 

Πηγή