Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά τη μετανάστευση.

Ακολουθεί η ομιλία:

Κυρία Πρόεδρε, παρά τα όσα ωραιοποιημένα μας ανέφερε η κυρία Ύπατη εκπρόσωπος, δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερα μεγάλη πολιτική εμπειρία για να αντιληφθεί ότι το μεταναστευτικό είναι η μεγαλύτερη αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μία αποτυχία, τις συνέπειες της οποίας υφιστάμεθα εμείς και τα παιδιά μας σήμερα και θα υφίστανται, ποιος ξέρει για πόσα χρόνια, πόσες γενεές Ευρωπαίων. Μία αποτυχία η οποία πλημμύρισε την Ευρώπη και κυρίως τις χώρες εισόδου με εκατομμύρια παράνομους μετανάστες, τζιχαντιστέςτρομοκράτες οι οποίοι σκοτώνουν, βιάζουν, τρομοκρατούν και απειλούν την ύπαρξη της Ευρώπης. Μία αποτυχία η οποία τελικά δίχασε την Ευρώπη.

Και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις; Η Ιταλία να έχει μεταβληθεί σε ένα διεθνές τουριστικό γραφείο που μεταφέρει παράνομους, κυρίως, μετανάστες από τη Λιβύη στην ενδοχώρα και η Ελλάδα ένα απέραντο στρατόπεδο δύστυχων ανθρώπων, οι οποίοι ταλαιπωρούν τους τοπικούς πληθυσμούς και δεν έχουν κανένα μέλλον στο οποίο να ελπίζουν. Απ’ αυτούς ας πάρει τα εύσημα η κυρία Ύπατη Εκπρόσωπος.