Η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει τελειώσει, καθώς το πολίτευμα της χώρας είναι η δικτατορία του ευρώ, υποστήριξε με νόημα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ορισμένοι δεν θέλουν την εναλλακτική λύση, τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «αυτό που επικρατεί είναι ο ευρωμονόδρομος και κάποιοι εδώ, εκβιαζόμενοι δήθεν, τον αποδέχονται»

«Έχουμε αναγάγει το ευρώ σε θρησκευτική πίστη» διαμήνυσε επιπλέον, διαβεβαιώνοντας ότι εναλλακτική λύση υπήρχε και υπάρχει ακόμα.

Παράλληλα, διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν να διαπραγματευόμαστε, αν λέμε ότι η εναλλακτική λύση είναι κόλαση».Όσον αφορά το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κατέστησε σαφές ότι «δεν κάνουμε επίδειξη αριστεροσύνης», συμπληρώνοντας ότι το κριτήριο είναι «αν αυτό που κάνουμε ωφελεί τον τόπο, τον λαό και την αριστερά».

Επίσης, χαρακτήρισε «κοροϊδία» τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου κατόπιν της ψήφισης της συμφωνίας από την  Βουλή.

Δεν γίνεται το συνέδριο να επικυρώσει τετελεσμένα με τη θηλιά στο λαιμό, σημείωσε. «Τέτοια δημοκρατία θέλουμε στο κόμμα; Την δικτατορία του ευρώ; Να την χαιρόμαστε» κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Πηγή: ΑΜΠΕ