Όσο και αν κάποιος ψάχνει τραπεζάκια, εκλογικούς αντιπροσώπους και επόπτες της ΝΔ στην Αθήνα αλλά και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας είναι μάταιο. 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:greek-amerikan new agency

Παρά τα μηνύματα του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μάχη στήθος με στήθος και τελική νίκη της δεξιάς παράταξης, μέλη και στελέχη της ΝΔ ζουν τη μέρα των εκλογών κρυμμένοι στα πολιτικά λαγούμια τους. Τα τοπικά γραφεία της ΝΔ σε όλη την Αθήνα είναι κλειστά, ενώ τα λλοτε πολυτελή τραπεζάκια ( μέχρι και ίντερνετ και λάπτοπ διέθεταν εκτών των σταυρωμένα ψηφοδέλτια) που είχαν στηθεί και στις ευρωεκλογές μένουν να αραχνιάζουν.

Στις μεγάλες και κρισιμες εκλογικές περιφέρειες( Α-Β Αθηνών και Πειραιά) η ΝΔ παραδόθηκε ανευ όρων στην οπτική προπαγάδα και τον αέρα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ παρουσιάζει και αυτό δυναμική παρουσία σε όλα τα σχολεία.

Εκτός της πάντοτε παρουσίας των ΝΔκρατών στους εξωτερικούς χώρους των σχολείων ανύπαρκτη είναι και η παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων μέσα στις αίθουσες, που ελέγχουν και επιτηρούν τη διαδικασία και ειδικά την ώρα της καταμέτρης.

 

Χαρακτηριστιές είναι οι φωτογραφίες σε σχολείο του Βύρωνα εκεί που τα τραπεζάκια της ΝΔ δεν χωρούσαν κάποτε. Τώρα το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν το πρώτο λόγο.