«Κόλαφο για την κυβέρνηση Σαμαρά» χαρακτήρισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το πόρισμα του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, το οποίο δημοσιοποιήθηκε σήμερα, ενώ ζητά και την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Μετά από αυτό, το μόνο που απομένει, είναι η άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού και της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θα μιλήσει αύριο στις 11:30 το πρωί στο συνέδριο που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» με θέμα: «Η Ασφάλεια της Ευρώπης: Μία Νέα Γεωπολιτική Διάσταση» (The Security of Europe: A New Geopolitical Dimension). Το συνέδριο θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 30-31 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso (166 71 Αθήνα – Βουλιαγμένη).

Το θέμα της πρώτης ημέρας του συνεδρίου έχει τίτλο: «Σύγχρονες Απειλές και Προκλήσεις για την Ευρώπη» (Contemporary Threats and Challenges for Europe), ενώ εκείνο της δεύτερης ημέρας έχει τίτλο: «Οι Οικονομικές Κυρώσεις ως Εργαλείο της Εξωτερικής Πολιτικής: Αποτελεσματικότητα και Οικονομικές Συνέπειες» (The Economic Sanctions as a Tool for Foreign Policy: Effectiveness and Economic Consequences).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:www.capital.gr