Εκτύπωση

Υπόθεση Σώρρα: H απάτη του «ιδιωτικού καταθετήριου» των φανταστικών 600 δις

Καταχωρήθηκε από τον/την loukaskoutsikos on . Δημοσιεύθηκε στο Αρθρα

Εμφανίζουν ξανά το δήθεν «καταθετήριο» του 2012 οι οπαδοί του Σώρρα-Διαβάστε και διαδώστε τα αποκαλυπτικά στοιχεία
Η μεγάλη απάτη του Αρτέμιου Σώρρα και το καταθετήριο των 600 δις δολαρίων στον Καναδά!
Του Λευτέρη Ρήνου

Με αφορμή τις απόπειρες οπαδών του Σώρρα να επανεμφανίσουν ως έγκυρη απόδειξη της ύπαρξης των 600 δις ένα έγγραφο καμίας αξίας (νομικής ή άλλης), ο Λευτέρης Ρήνος αποδομεί τους ισχυρισμούς, σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ. Διαβάστε το αποκαλυτικό άρθρο.

 

Σας καλωσορίζω στον απίστευτο κόσμο της «Ανωτάτης Λαμογιακής». Πρόκειται για ένα μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκεται στα πανεπιστήμια και εκτός της «στενής».

Στο σημερινό άρθρο θα εξετάσουμε ένα έγγραφο ενός καναδού λογιστή, που εκδόθηκε από μια ανύπαρκτη εταιρεία, και το χρησιμοποιεί Ελληνίδα δικηγόρος, για να πείσει τον όχλο των πιστών του Σώρρα πως τα 600 δις δολάρια έχουν όντως κατατεθεί σε «ιδιωτικό καταθετήριο» και οσονούπω καταφθάνουν.

Κάθε μέρα, απλός κόσμος που βλέπει τους αγαπημένους του να έχουν εμπλακεί σε αυτή τη χαζή, αλλά ταυτόχρονα επικίνδυνη απάτη, επικοινωνεί μαζί μου, μεταφέροντας μου αγωνίες και προβληματισμούς. Αρκετές φορές μου ζητούν να τους εξηγήσω βασικά στοιχεία της απάτης, μήπως σώσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι έγινε και πριν μερικές ημέρες, όταν η Αθανασία Γεωργοσοπούλου, οπαδός του Σώρρα και δικηγόρος Χαλκίδας, ανέσυρε ένα παλαιότερο έγγραφο της εγκληματικής οργάνωσης. Απλοί άνθρωποι μου το έστειλαν και φυσικά δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω, αφού θυμήθηκα το εν λόγω «έργο τέχνης».

Στο σημερινό άρθρο θα είμαι ιδιαίτερα σκληρός με την κυρία Γεωργοσοπούλου. Δεν με νοιάζει σε ποιο δόγμα ή θρησκεία πιστεύει. Είναι όμως δικηγόρος και θα έπρεπε, αν δεν βλέπει την οφθαλμοφανέσταστη απάτη στην οποία συμμετάσχει, να ερευνήσει λίγο περισσότερο τα έγγραφα που κοινοποιεί δημόσια στον κόσμο. Η εν λόγω δικηγόρος, εκτός από το να αποτελεί βασικό «στρατιώτη» στην οργάνωση του Σώρρα, προτείνει στους πολίτες να είναι «θυμωμένοι» από τη στιγμή που υπάρχουν οι «αποδείξεις κατάθεσης» των 600 δις.

Ας δούμε τα έγγραφα που δημοσιοποίησε η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου, η οποία έχει πειστεί για την εγκυρότητά τους!

Eikona1a_ProtiSelidaPappas

Eikona1b_DefteriSelidaPappas

Στις φωτογραφίες το δήθεν «καταθετήριο» που είχε δώσει το 2012 ο τότε δικηγόρος του Σώρρα κ. Παπαδάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη. Σήμερα το ανέσυρε η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου ως σημαντικό στοιχείο που δήθεν βεβαιώνει την κατάθεση των 600 δις.

Αυτό το «υπέροχο» παλιόχαρτο είναι μέρος της απάτης και αποτελεί βήμα της διαδικασίας εκτέλεσής της, όπως την υποδεικνύει το διεθνές κύκλωμα απατεώνων στους απατεώνες. Επειδή τα χρεόγραφα είναι πλαστά, για να μην εμφανιστούν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για εξόφληση με τα ανάλογα αποτελέσματα, η λύση ειναι να κατατεθούν σε ένα «ιδιωτικό καταθετήριο» και το τελευταίο να εκδώσει αποδείξεις κατάθεσης. Μπορεί το χρεόγραφο να είναι πλαστό, όμως η τυπική απόδειξη κατάθεσης είναι γνήσια, αν και μηδενικής αξίας. Έτσι, ο απατεώνας προστατεύεται καθώς οι αρχές δεν έχουν απευθείας πρόσβαση στο πλαστό χρεόγραφο. Ο Σώρρας πήρε την απόδειξη κατάθεσης και εμφανίστηκε σαν υποψήφιος «σωτήρας».

Παράδειγμα: Για να σας δώσω να καταλάβετε, αν η Βίκυ έχει μια πλαστή τραπεζική επιταγή των 1000 ευρώ και την πάει στην τράπεζα, απλά θα συλληφθεί. Τι κάνει όμως το κύκλωμα για να αποφύγει τον πραγματικό έλεγχο. Η Βίκυ δίνει την πλαστή επιταγή στη φίλη της Τασία και η Τασία της χορηγεί απόδειξη κατάθεσης που λέει ότι η Βίκυ ήρθε από τη φάρμα και της κατέθεσε μια επιταγή των 1000 ευρώ, την οποία η Τασία έλεγξε και τη βρήκε γνήσια. Παίρνει η Βίκυ την απόδειξη κατάθεσης με την υπογραφή της Τασίας και χωρίς την πλαστή επιταγή πηγαινει στην τράπεζα και λέει ορίστε έχω 1000 ευρώ. Θέλω να μου δώσετε ισόποσο δάνειο 1000 ευρώ με εγγύηση την επιταγή που έχω βεβαιωμένα καταθέσει στην Τασία. Αν στην τράπεζα είναι «γίδια» θα της δώσουν δάνειο. Αν στην τράπεζα είναι κανονικοί άνθρωποι θα της πούνε να φέρει την επιταγή την ίδια. Εκεί αρχίζει να θυμώνει η Βίκυ και να λέει ότι η τράπεζα διοικείται από απατεώνες που δεν θέλουν τα λεφτά της. Κατανοητή η κομπίνα;

Κάτι ανάλογο ισχύει με τη «διαδικασία ελέγχου» την οποία επιζητούν κάποιοι ανεγκέφαλοι, δίχως να γνωρίζουν ότι το κύκλωμα επιζητά ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η διαδικασία ελέγχου συμπεριλαμβάνει την υπογραφή ενός συμβολαίου, σύμφωνα με το οποίο για όσο καιρό το Δημόσιο θα προσπαθεί να επαληθεύσει τη γνησιότητα των «χρεογράφων», θα εμπιστευτούμε όλοι μας σαν κοινωνία αντίστοιχο ποσό γνήσιων, ελληνικών, κρατικών ομολόγων στα χέρια του Αρτέμη Σώρρα. Τέτοιες κομπίνες δεν πέρνανε ούτε στη Νιγηρία, ειδικά όταν αυτός που θα προσπαθούν να βρουν οι αρχές για να επιβεβαιώσει τα «χρεογράφων» είναι ο εξαφανισμένος Gregory «Greg» Pappas.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η δικηγόρος Χαλκίδας Αθανασία Γεωργοσοπούλου, η απόδειξη κατάθεσης περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:

1. Η εταιρεία – «ιδιωτικό καταθετήριο» στην οποία κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια ονομάζεται, σύμφωνα με το έγγραφο, «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc».

2. Ο διαχειριστής «Senior Administrator» είναι ο κύριος Greg Pappas, ο οποίος κατέθεσε και στο δικαστήριο υπέρ του Σώρρα, βεβαιώνοντας πως τα λεφτά υπάρχουν.

3. Η διεύθυνση της μεγάλης αυτής εταιρείας είναι 60 Marycroft Ave. Unit #4, Woodbridge, Ontario L4L 5Y5.

4. Το τηλέφωνο της εταιρείας – διαχειριστή είναι 647-260-0690 και το fax 647-260-0767

5. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) της Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. Το έγγραφο του Greg Pappas έχει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου 2012, απευθύνεται στον Άρειο Πάγο και κοινοποιείται στην πολιτική ηγεσία του τόπου εκείνης της εποχής.

7. Το θέμα του εγγράφου είναι ο καταπιστευματικός λογαριασμός με αριθμό 14092012CGAS/3232/SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS και αναφέρει ότι έχει γίνει κατάθεση 600 δις στη μορφή των Διεθνών Συναλλαγματικών του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής (US Treasury IBOE Bill Obligations) με ημερομηνία πληρωμής τον Αύγουστο 2014.

8. Φυσικά, στο τέλος της πρώτης σελίδας φέρει το όνομα του μεγάλου ευεργέτη Αρτέμιου Σώρρα.

9. Στη δεύτερη σελίδα ο κύριος Greg Pappas βεβαιώνει ότι ο Αρτέμιος Σώρρας την 28η Σεπεμβρίου 2012 έκανε την παραπάνω κατάθεση των 600 δις στη μορφή των Διεθνών Συναλλαγματικών του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής (US Treasury IBOE Bill Obligations) με ημερομηνία πληρωμής τον Αύγουστο 2014.

10. Βεβαιώνει ο εκδότης του εγγράφου, ότι τα χρήματα είναι έτοιμα προς διανομή από τότε και βρίσκονται υπό την εποπτεία τριών οργανισμών:

α) END Nationa Debt, New York, NY
β) Federal Funding & Investments Group Inc, Toronto Canada
γ) Diamond + Diamond, Merchant Banking Group, Toronto Trading Desk.

11. Τέλος, το έγγραφο φέρει σφραγίδα από την εταιρεία στην οποία έγινε η κατάθεση:

FEDERAL STOCK TRANSFER
& CUSTODY AGENT INC.
Mr Greg Pappas, Senior Administrator
60 Marycroft Ave. Unit #4,
Woodbridge, Ontario L4L 5Y5
Tel. 647-260-0690
Fax. 647-260-0767

Μέρος των παραπάνω, ο ίδιος ο Greg Pappas τα κατέθεσε ιδιαίτερα εύγλωττα στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και με τη μαρτυρία του εκδόθηκε η 67650/2013 απόφασή που απάλλαξε τον Αρτέμη Σώρρα από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων

Ας δούμε την κατάθεση του κατά δήλωση «οικονομικού οικονομολόγου» Greg Pappas, ο οποίος χρησιμοποίησε στο δικαστήριο διερμηνέα, γιατί αγνοεί την Ελληνική γλώσσα.

Eikona2a_KatathesiGregPappas

 

Eikona2b_KatathesiGregPappas

Η ένορκη κατάθεση του Greg Pappas, του διαχειριστή της εταιρείας στον Καναδά, στην οποία δήθεν κατατέθηκαν τα αμερικανικά χρεόγραφα των 600 δις από τον Αρτέμη Σώρρα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το ερώτημα είναι αν η απόδειξη κατάθεσης είναι γνήσια ή πλαστή. Φυσικά και είναι γνήσια, αφού πρόκειται για ένα έγγραφο που όντως συνέταξε και υπέγραψε ο Gregory Pappas το Σεπτέμβριο του 2012. Είναι όμως ένα ανυπόστατο έγγραφο, αφού το περιεχόμενο του είναι παντελώς ψευδές. Ουσιαστικά ο Greg Pappas παίζει το ρόλο της Τασίας στο παράδειγμα που αναλύσαμε παραπάνω.

Αυτός είναι ο λόγος που η Τράπεζα της Ελλάδος, στο εσωτερικό της έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 117 και ημερομηνία 4 Οκτωβρίου 2012 μιλούσε για απάτη. Ας δούμε τα καίρια σημεία του πορίσματος της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τραπέζης της Ελλάδος, δια χειρός του Διευθυντή της κ. Ζερβουδάκη, προς τον τότε Διοικητή της ΤΤΕ Γ. Προβόπουλο:

1) Οι αναφερόμενες εταιρείες από τους ανθρώπους της END: Federal Stock Transfer, Woodridge Ontario, Federal Funding & Investments Group, Toronto Diamond & Diamond, Merchant Banking Group δεν είναι καταχωρισμένες σε καμιά τραπεζική επετηρίδα και σε κανέναν τραπεζικό κωδικό κατάλογο.

2) Η Οργάνωση END αναφέρεται σε μία μόνο «επί πληρωμή» καταχώριση στο δίκτυο CNW Canada Newswire, ως μη κυβερνητικός οργανισμός/φιλανθρωπική οργάνωση με τον Αρτέμιο Σώρρα ιδρυτικό μέλος, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη πρόεδρο και τον Antony Diamond Governor Canada Bureau.

3) Οι αναφορές για την Diamond and Diamond, Merchant Βanking Group παραπέμπουν σε απάτη (υπάρχει προσωρινή εντολή του Ontario Securities Commission εις βάρος της, σχετικά με έρευνα για σχήμα πυραμίδα της Prosporex).

4) Στην αναφερόμενη διεύθυνση της Federal Stock Transfer φαίνεται να υπάρχει ένα συγκρότημα κτιρίων αποτελούμενο από εστιατόρια, μπαρ και χώρους άθλησης….

Eikona4_TTE_Porisma

Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την κατάθεση των 600 δις μιλάει για «απάτη».

Για το παραπάνω πόρισμα, το οποίο αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Έθνος, τόσο η εφημερίδα όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος μηνύθηκαν από το Σώρρα, ωστόσο απαλλάχθηκαν, γιατί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε την έγκληση ως αβάσιμη, υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων πως «τα όσα αναφέρθηκαν στην επιστολή δεν αποδεικνύονται ότι είναι ψευδή».

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΕΞΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ

Τα παραπάνω αποτελούν μονάχα την κορυφή του παγόβουνου για τη συγκεκριμένη απάτη. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι κατά πολύ χειρότερη και οι εμπλεκόμενοι στην απάτη είναι γνωστοί στην «πιάτσα» για τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες «ομορφιές» κατά το παρελθόν.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα χρειαστεί να αναφερθώ στο ένδοξο παρελθόν της εταιρείας Diamond + Diamond Merchant Banking Group του Ελληνοκαναδού Αντώνη Διαμαντόπουλου ή κατά κόσμον Anthony Diamond. Είναι αυτός που θα μας «τιμωρήσει» και που εμφανίζεται από την εγκληματική οργάνωση σαν ο δήθεν διευθυντής του ηλεκτρονικού εγκλήματος στον Καναδά, αν και είναι φυλακόβιος για παρόμοιες απάτες στο παρελθόν.

Βίντεο. Μόνο 25 δις έχει στο portfolio του ο Αντώνης Διαμαντόπουλος με τους 256 βοηθούς. Φυσικά είναι και αξιωματικός στον τομέα…. Συγνώμη πνίγηκα!

Μάλιστα, ο Αντώνης Διαμαντόπουλος έχει γίνει περίγελος στους νομικούς κύκλους παγκοσμίως γιατί καταδικάστηκε για το ίδιο παράπτωμα δύο φορές, αφού επί 5 χρόνια το παίζει «τρελίτσα» και δεν ομολογεί που έκρυψε τα χρήματα που έκλεψε από επιχειρηματίες που έπεσαν θύματά του και του κατέβαλαν έξοδα δανείου πριν λάβουν το δάνειο από χρεόγραφα. Φυσικά, δάνειο δεν είδαν ποτέ, αν σας θυμίζει κάτι… (Πηγή: http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order). Για το Διαμαντόπουλο όμως θα τα πούμε σύντομα και θα αναλύσουμε το ρόλο του στην απάτη αυτή, εκτός φυσικά από τη συμμετοχή του σε Πυραμίδες (όχι του Χέοπα, τις «άλλες»).

Θα δούμε όμως την κατάθεση των 600 δις στο «ιδιωτικό καταθετήριο» του Greg Pappas λίγο πιο προσεκτικά. Ποια είναι τα σημεία που θα μας έκαναν λίγο πιο προσεκτικούς;

1) Στον τίτλο του εγγράφου αναφέρεται η ονομασία της εταιρείας που φυλάει τα 600 δις ως «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc». Η σφραγίδα της λέει κάτι διαφορετικό. Στη σφραγίδα στο τέλος του εγγράφου, το όνομα της εταιρείας γίνεται «FEDERAL STOCK TRANSFER & CUSTODY AGENT INC.». Οι πολλοί «Agents» μόλις έγιναν ένας «Agent». Μα πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου;

2) Υπάρχουν τρεις «τιτανοτεράστιοι» φορείς που επιβλέπουν τα 600 δις και αποφασίζουν την τύχη των χρημάτων, όπως και το χρόνο που αυτά θα αποδοθούν στους λευκούς κατοίκους αυτής της αφρικανικής χώρας. Εκτός από την εταιρεία του Διαμανόπουλου, υπάρχει και η «END Nationa Debt, New York, NY». Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα, λείπει ένα γράμμα από το «Nationa». Κάποιος ήθελε να γράψει «National». Μα πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου;

3) Η εταιρεία «END Nationa Debt, New York, NY» δεν υπάρχει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ούτε σαν «END Nationa Debt», ούτε σαν «END National Debt». Η online υπηρεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης βρίσκεται εδώ https://www.dos.ny.gov/corps/bus_entity_search.html . Μα πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου;

Τα αποτέλεσμα της έρευνας για την εταιρεία END στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία απλά δεν υπάρχει!

Δεν πρόκειται να αναφερθώ ξανά στον Μανώλη Λαμπράκη και στην εμπλοκή του με την Αμερικανική Δικαιοσύνη και την END. Το έχω κάνει στο παρελθόν αναλυτικά και κάθε επαναφορά στο θέμα ξεφεύγει από την ενημέρωση και ακόμη και σε μένα μου θυμίζει εκδίκηση για τους τόνους ύβρεις που μου έχει απευθύνει.

Πολλοί δεν με γνωρίζουν, αν και τα περισσότερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα έχουν μάθει να με μισούν και πιθανά να πιστεύουν πως μου αξίζει να πεθάνω σύντομα. Όμως, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι χαζοί, δεν είμαι εκδικητικός και ο Μανώλης Λαμπράκης, με τον οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ, έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο στην πολυτάραχη ζωή του. Για αυτό το λόγο, δεν θα ασχοληθώ μαζί του στο προσεχές μέλλον. Αυτό που πάντα πίστευα για το Λαμπράκη είναι ότι «τα ήθελε και τα έπαθε». Είμαι σίγουρος πως αυτή η ιστορία τον έχει καταρρακώσει οικονομικά και ψυχολογικά.

Βέβαια, από τη μια είναι Κρητικός και φοράει «παντελόνια», και από την άλλη πρέπει να δουλέψει και να αγωνιστεί όσο είναι εκτός φυλακής και αναμένει την ποινή του, για να προστατέψει την οικογένειά του. Το χρωστάει λοιπόν στον εαυτό του, αφού καταλάβει ποιοί τον παγίδευσαν και τον ανάγκασαν να κινηθεί στα όρια της νομιμότητας και ίσως να τα «τσαλαπατήσει» για να τους χρηματοδοτεί, να βγει και να πει την αλήθεια στον κόσμο που τον πίστεψε. Τίποτα λιγότερο από την αλήθεια. Και ο κόσμος θα καταλάβει.

Η αναφορά μου στον Μανώλη Λαμπράκη γίνεται μόνο για να ξεκαθαρίσω που είναι τα γραφεία της «END Nationa Debt, New York, NY». Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία έχει έδρα την Αθήνα και το οδοντιατρείο της αδελφής του, η οποία είχε εμπλακεί στην οργάνωση και ξέρει πολλά για το ρόλο της ηγετικής ομάδας. 

EdraEND

 Η έδρα της «END National Debt» στην Αθήνα

4) Στο ανεπίσημο «καταθετήριο» της καναδικής εταιρείας δεν αναφέρεται οποιοσδήποτε όρος για την απόδοση των 600 δισεκατομμυρίων. Αντίθετα, υπάρχει ημερομηνία πληρωμής τον Αύγουστο του 2014. Όπως δήλωσε και στο δικαστήριο ο Greg Pappas, τα χρήματα είναι έτοιμα για να μοιραστούν. Η ένορκη κατάθεσή του αναφέρει επακριβώς «Η Ελλάδα χρειάζεται μια τυπική εντολή από τον Κύριο Σώρρα για το Έμβασμα (δηλ. τη μεταφορά)».

Μα που είναι όλα αυτές οι κραυγές για τον «έλεγχο» των 600 δις που πρέπει να «κατέβουν», μαζί με τα υπόλοιπα παραμύθια που κατεβαίνουν στο κεφάλι των απατεώνων που τα σκέφτηκαν; Κι αν τα λεφτά είναι διαθέσιμα και χρειάζεται μια τυπική εντολή για να δοθούν, γιατί ο Σώρρας ανέχεται τόσες αυτοκτονίες και αφήνει τον κόσμο να βασανίζεται; Μήπως είναι ο «εωσφόρος» όπως ο ίδιος δηλώνει και του αρέσει να κάνει το κακό και να βάζει τον κόσμο να προσεύχεται σε περίεργες δυνάμεις, που ούτε οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν; Μήπως στη θεολογία της παραθρησκευτικής οργάνωσης, το νερό είναι το αντίθετο από το αίμα του Χριστού;

Τα παραπάνω είναι ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσουν τα μέλη και ο αρχηγός τους. Εγώ με αυτά δεν ασχολούμαι. Είτε όμως ο Greg Pappas λέει ψέματα και δεν υπάρχει σεντ, είτε λέει την αλήθεια και θα πρέπει να μοιραστούν τα χρήματα στους πιστούς αυτή τη στιγμή! Δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση, τα λεφτά είναι εκεί και διαθέσιμα, ενώ από το 2014 είναι έτοιμα να δοθούν σε όλους!

Αν εγώ ήμουν πιστός της οργάνωσης Σώρρα, θα έπαιρνα την κατάθεση του Greg Pappas, μαζί με το καταθετήριο που παρέθεσε η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου και θα πήγαινα στο Σώρρα, τη Χαραλάμπους, τον Καλογερόπουλο, τον Αλεξάντερ, το Θεοδωρόπουλο και τη δικηγόρο Γεωργοσοπούλου, για να εισπράξω τώρα, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Τα υπόλοιπα είναι «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

5) Αυτό που δεν θα έκανα με τίποτα, μια που μιλήσαμε για «φύκια», είναι να στείλω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρεται πάνω στο περιβόητο «καταθετήριο» των 600 δις. Δεν έχει τόση σημασία ότι το email βρίσκεται στην υπηρεσία Aim.com και όχι σε κάποιο εταιρικό λογαριασμό. Το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. φαίνεται αρκετά εμφανίσιμο και περιέχει και τις απαραίτητες λέξεις κλειδιά.

Το πρόβλημά με τη συγκεκριμένη διεύθυνση email είναι ότι δεν υπάρχει. Αν είστε μέλος της οργάνωσης Σώρρα, μπορείτε να το δοκιμάσετε άφοβα και από το σπίτι σας, όπως το έκανα εγώ από τον ειδικό υπολογιστή στο κέντρο του κόσμου, όπου βρίσκεται το αρχηγείο της μυστικής υπηρεσίας Ζ.Ο.Α. («Zionic Olympic Authority») στην οποία εργάζομαι. Αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε και το Σώρρα να σας το επιβεβαιώσει, αφού το τραβάει το αίμα σας και πιστεύετε την κάθε αρρωστημένη βλακεία που σας λέει. Μαζί, αν έχει εύκαιρες και εκείνες τις αποδείξεις ότι δήθεν δουλεύω στην Ε.Υ.Π. μη διστάσει να τις βγάλει, μαζί με τις υπόλοιπες…

Τα emails που στέλνονται στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επιστρέφουν πίσω, αφού δεν είναι διαθέσιμη πλέον η συγκεκριμένη διεύθυνση.

6) Δεν πειράζει όμως, ποιός χρησιμοποιεί emails στις μέρες μας. Ευτυχώς υπάρχει τηλέφωνο και φυσικά φαξ, όπως σε όλες τις μεγάλες υπηρεσίες (Tel. 647-260-0690 – Fax. 647-260-0767). Σίγουρα θα πήρε εκεί τηλέφωνο η δικηγόρος Χαλκίδας Αθανασία Γεωργοσοπούλου και θα μίλησε με τον Greg Pappas, to Γέτι των Ιμαλαϊων και τον Luke Skywalker. Μην μου πείτε ότι ολόκληρη δικηγόρος, που μάχεται για τα δίκαια της φυλής μας, δεν πήρε ένα τηλέφωνο τον Greg Pappas, γιατί δεν θα το πιστέψω!

7) Ακόμη όμως κι αν το Γέτι των Ιμαλαϊων δεν σηκώνει το τηλέφωνο, τουλάχιστον τις 100 φορές που εγώ κάλεσα και αν το fax 647-260-0767 απλά δεν λειτουργεί, πάντα υπάρχει μια διεύθυνση για να πάμε να πάρουμε τα χρήματα σε επιταγή, σε έμβασμα, έστω σε τσουβάλι ρε αδελφέ. Η διεύθυνση υπάρχει τυπωμένη στην κεφαλίδα της απόδειξης κατάθεσης, αλλά και στη σφραγίδα:

FEDERAL STOCK TRANSFER
& CUSTODY AGENT INC.
Mr Greg Pappas, Senior Administrator
60 Marycroft Ave. Unit #4,
Woodbridge, Ontario L4L 5Y5

Αν πάμε λοιπόν στο διαμέρισμα 4 του αριθμού 60 της οδού Marycroft, στο Woodbridge του Οντάριο, θα δούμε σίγουρα την εταιρεία που κρατάει στα χρηματοκιβώτια της τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα και θα μας τα δώσει.

Όμως κάτι δεν μου αρέσει την ονομασία της εταιρείας και στις δυο μορφές της, και με “Agents» και με «Agent». Βλέπετε, επικοινώνησα με τις καναδικές αρχές και απλά δεν υπάρχει αυτή η εταιρεία, χωρίς αυτό να είναι κάτι νέο, αφού το σημείωσε μέχρι και η Τράπεζα της Ελλάδος στο πόρισμά της. Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, η εταιρεία που έχει εκδώσει το συγκεκριμένο «καταθετήριο» απλά δεν υφίσταται! Αέρας…

Από την άλλη κάτι μου θυμίζει αυτή η διεύθυνση. Μήπως το ίδιο σκοτεινό και άδειο δωμάτιο, που αποδίδεται στην εταιρεία – «ιδιωτικό καταθετήριο» και στο οποίο οι γείτονες έχουν να δουν άνθρωπο να ανοίγει την πόρτα για χρόνια, υπάρχει κάτι άλλο, λίγο πιο επίσημο; Μήπως εκεί στη γειτονιά των «units» υπάρχει κάποια άλλη εταιρεία που να μπορεί να μας δώσει κάποιες πληροφορίες;

Φυσικά και υπάρχει και είναι η εταιρεία TerraGarda Corp της οποίας ηγείται κάποιος Caison Joosik Lee. Δεν φτάνει που η εταιρεία αυτή βρίσκεται στο κτίριο του αριθμού 60 της οδού Marycroft, στο Woodbridge του Οντάριο, αλλά βρίσκεται και μέσα στο ίδιο διαμέρισμα («unit»), το οποίο καλά καλά δεν χωράει ένα γραφείο. Μας κάνανε κατάληψη Αρτέμη στο γραφείο και αυτή τη στιγμή οι Λήδες (από το Lee) τρυπάνε το χρηματοκιβώτιο!!!

Η εταιρεία TerraGarda Corp έχει κανονική ίδρυση, χαρτιά, είναι αναγνωρισμένη από τις τοπικές αρχές και υπάρχει και online. Μπορεί να είναι μια εικονική εταιρεία που δημιουργήθηκε και αυτή για «επενδύσεις», όμως είναι υπαρκτή, όπως φαίνεται στις online υπηρεσίες της Καναδικής Κυβέρνησης: https://www.ic.gc.ca/app/scr/cc/CorporationsCanada/fdrlCrpDtls.html?Open=1&corpId=8075891&wbdisable=true

Ευτυχώς βεβαια ο Greg Pappas είναι «δύναμη» και θα τα καταφέρει να διώξει τους καταληψίες, εκτός αν η εταιρεία του Greg Pappas μετακόμισε πριν εγκατασταθούν οι καταληψίες της TerraGarda Corp. Το κακό είναι ότι η TerraGarda Corp βρίσκεται στη συγκεκριμένη διεύθυνση από τις 9 Ιανουαρίου 2012. Να φανταστώ πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου;

 

Eikona8_Terracorp_Unit4

Η εταιρεία TerraGarda Corp βρίσκεται στην ακριβή θέση που θα έπρεπε να είναι το ιδιωτικό καταθετήριο του Greg Pappas, το οποίο ουδέποτε υπήρξε! Και με την Terragarda έχει σχέσεις ο Greg Pappas…

8) Το έγγραφο που εμφάνισε η δικηγόρος της Χαλκίδας, έχει ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου 2012 και διεύθυνση 60 Marycroft Ave. Unit #4, Woodbridge, Ontario L4L 5Y5. Με αυτό το «καταθετήριο» ο Greg Pappas, που αργότερα κατέθεσε ως μάρτυρας υπέρ του Σώρρα, κοινοποίησε την ύπαρξη των 600 δις προς τον Άρειο Πάγο και την Ελληνική Κυβέρνηση. 

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως στις 28 Σεπτεμβρίου 2012 ένοικος της συγκεκριμένης διεύθυνσης ήταν μια άλλη εταιρεία, η TerraGarda Corp και όχι η «Federal Stock Transfer & Custody Agent(s) Inc». Να φανταστώ πως δεν έλεγξε ούτε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου; 

9) Ο τηλεφωνικός αριθμός 647-260-0690 που δεν απαντούσε, και αυτός όμως κάτι μου θυμίζει. Μάλλον θα μου θυμίζει το τηλέφωνο της εταιρείας TerraGarda Corp, όπως είναι δηλωμένο στον ιστότοπο της εταιρείας και ειδικότερα στη διεύθυνση http://terragarda.com/contacts.html . Μα γίνονται τέτοιες συμπτώσεις, ακόμη και το τηλέφωνο της TerraGarda να είναι ακριβώς το ίδιο και ακριβώς 647-260-0690; 

Τα στοιχεία της εταιρείας TerraGarda Corp συμπίπτουν ακριβώς με τα στοιχεία επικοινωνίας του «καταθετηρίου» «Federal Stock Transfer & Custody Agent(s) Inc». Πάνε τα λεφτά μας Αρτέμη..

10) Σε κάθε περίπτωση όμως, και εταιρεία να μην υπήρχε, γραφείο να μην είχε, το τηλέφωνο να μην απαντάει, το φαξ να έχει κοπεί, το email να μην υπάρχει, το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο Greg Pappas, ο οποίος είναι γνωστό πρόσωπο στο Τορόντο του Καναδά. Μπορεί λοιπόν να έχει τα «χρεόγραφα των 600 δις» στο σπίτι του ή να εγγυάται για αυτά με την προσωπική του περιουσία, αφού είναι και «οικονομικός οικονομολόγος».

Η πραγματικότητα είναι πως ο κύριος Gregory Pappas είναι λογιστής και εμπλέκεται σε πολλές εταιρείες, των οποίων η ύπαρξη βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Πολλές από αυτές τις εταιρείες του στο παρελθόν χρησιμοποίησαν την ίδια διεύθυνση 60 Marycroft Ave. Unit #4, Woodbridge, Ontario L4L 5Y5 και το ίδιο τηλέφωνο 647-260-0690. Επειδή τα ειχε εύκαιρα, για αυτό χρησιμοποίησε τα συγκεκριμένα στοιχεία στο ανυπόστατο έγγραφο που τον έβαλε να υπογράψει το φιλαράκι του ο Αντώνης Διαμαντόπουλος και στο οποίο δήθεν πιστοποιούσε την ύπαρξη 600 δις δολαρίων.

Ανάμεσα στις πολλές, μου αρέσουν ιδιαίτερα δύο από τις εταιρείες που έχει δηλώσει στην ίδια διεύθυνση ο Greg Pappas. Η μία είναι η «IMAGIN DIAGNOSTIC CENTRES, INC» η οποία ιδρύθηκε την 1-4-2004 και διαλύθηκε στις 18-1-2017, όπως φαίνεται στις online υπηρεσίες της καναδικής κυβέρνησης (https://www.ic.gc.ca/app/scr/cc/CorporationsCanada/fdrlCrpDtls.html?corpId=6215891). Η εταιρεία αυτή θα δραστηριοποιόταν στην εμπορία απεικονιστικών ιατρικών μηχανημάτων.

Το κακό είναι ότι αυτή η εταιρεία διαλύθηκε λόγω μη πληρωμής του υποτυπώδους κόστους εταιρικής συντήρησής της από το 2014 που εγκαταλείφθηκε. Και η εταιρεία αυτή του Greg Pappas βρισκόταν στο ίδιο κτίριο με τα 600 δις, μόνο που αντί για Unit 4, η δηλωθείσα διεύθυνση ήταν Suite 4, δηλαδή ακριβώς το ίδιο γραφείο και ο ίδιος χώρος που καταλαμβάνει η TerraGardia από το 2012. Απλά το «Unit», το ονόμασαν «Suite».

Το άλλο κακό της εταιρείας «IMAGIN DIAGNOSTIC CENTRES, INC» είναι ότι έχει εμπλακεί σε απάτη στο χρηματιστήριο του Ontario με τον πραγματικό διαχειριστή της Patrick J. Rooney να καταδικάζεται από το Ontario Securities Commission, αφού ήταν ο πραγματικός διαχειριστής της, ενώ ο λογιστής Greg Pappas ήταν απλά η «βιτρίνα» της εταιρείας, όπως άλλωστε αναλύεται στη σχετική απόφαση (http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings_rad_20110630_imagin.htm).

Eikona10_ApofasiOntario

 

Εικόνα 10. Η πρώτη και η τελευταία σελίδα της απόφασης του Ontario Securities Commission σύμφωνα με την οποία η εταιρεία «φάντασμα», η οποία εκπροσωπείται στα χαρτιά από το λογιστή Greg Pappas, παραβίασε τη χρηματιστηριακή νομοθεσία του Οντάριο. Ολόκληρη η απόφαση βρίσκεται εδώ.

Η δεύτερη εταιρεία, ανάμεσα στις πολλές πουμου αρέσουν, είναι η «HELP! H20 CORPORATION» η οποία ιδρύθηκε το Δεκέμβρη 2010 και διαλύθηκε τρία χρόνια αργότερα, τον Οκτώβρη 2013 επειδή o Greg Pappas δεν πλήρωσε τα λιγοστά δολάρια για την απαραίτητη άδεια και δεν τήρησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την ετήσια ανανέωσή της.

Σε αυτήν υπάρχουν δύο διαχειριστές, ο ένας είναι φυσικά ο Gregory Pappas και η άλλη είναι η Eleanor Reynolds. Οι δύο τους έχουν δηλώσει σαν διεύθυνσή του σπιτιού τους τη «μαγική» διεύθυνση 60 Marycroft Avenue, Suite 4, Woodbridge ON L4L 5Y5, Canada , τον χώρο δηλαδή στον οποίο συνυπήρχε η «TerraGarda Corp» με την «IMAGIN DIAGNOSTIC CENTRES, INC», αλλά και την ανύπαρκτη «Federal Stock Transfer & Custody Agent(s) Inc».

Ο λόγος που με ενδιαφέρει η τελευταία εταιρεία είναι γιατί οι δύο αυτοί άνθρωποι, ο Gregory Pappas και η Elelanor Reynolds, έχουν συνεργαστεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Greg Pappas φερόταν ως αντιπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας NEOSET στον Canada, από την οποία εξασφάλισε το 2008 το δικαίωμα πώλησης των επίπλων της εταιείας στη χώρα και τα υποκαταστήματά της . Εκεί συστάθηκε η Neoset Canada Inc, η οποία στις αρχές του 2008 είδε να φτάνουν στο λιμάνι της Νέας Υόρκης έπιπλα από τον Πειραιά, για να πάνε στη συνέχεια στον Καναδά.

Για πολύ λίγο τα υποκαταστήματα πήγαιναν καλά και έπαιρναν παραγγελίες από πελάτες, κάτι που συνέχισαν να κάνουν ακόμη και όταν άρχισαν οι οικονομικές δυσκολίες και ο Pappas δεν μπορούσε να πληρώσει τα ενοίκια των μαγαζιών, από τα οποία τελικά εξώθηκε. Ο ίδιος έλεγε πως ο λόγος που το 2009 αναγκάστηκε να κλείσει τα μαγαζιά και να δεν μπορούσε να διεκπεραιώσει τις παραγγελίες των καταναλωτών που είχαν πληρώσει για διάφορα έπιπλα ήταν οι απεργίες στην Ελλάδα.

Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν τις καταγγελίες σε διάφορα forums για τη δραστηριότητα του Greg Pappas, της Eleanor Reynolds και της Neoset Canada Inc, κάποιες από τις σελίδες τις εποχής ακολουθούν. Είναι πολλά τα λεφτά Αρτέμη:

https://www.complaintsboard.com/complaints/neoset-canada-toronto-ontario-c191879.html

https://www.complaintsboard.com/complaints/neoset-canada-ontario-c182417.html

http://www.consumermotion.com/product/neoset-canada-p55287.html

https://www.thestar.com/opinion/columnists/2009/02/28/squeaky_wheel_wins_concessions_on_bell_modem_fee_hike.html

Eikona11_Neoset_Canada

Τυπική καταγγελία από τον Οκτώβρη 2008 κατά του Greg Pappas και της Neoset Canada Inc

Eikona12_PelatesNeoset

 Έξαλλοι οι πελάτες της εταιρείας που είχαν προπληρώσει τα έπιπλά τους και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν έπεσαν θύματα υποσχέσεων της Eleanor Reynolds και του Greg Pappas, ο οποίος προσπαθούσε να τους καθησυχάσει τον πρώτο καιρό.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Gregory Pappas διατελεί για πάρα πολλά χρόνια λογιστής στο Τορόντο. Ως λογιστής έχει δημιουργήσει εταιρείες για πελάτες του, κάποιες από τις οποίες είναι εικονικές και εδρεύουν σε μικροσκοπικά γραφεία – θυρίδες σε διάφορα κτίρια, που λειτουργούν για το σκοπό αυτό και παρέχουν επιπρόσθετα από υπηρεσίες προώθησης αλληλογραφίας μέχρι γραμματειακή υποστήριξη, αν κάποιος πληρώσει μερικά δολάρια παραπάνω.

Είναι καταφανέστατο πως η εταιρεία «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc» δεν υπάρχει. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει καν τρόπος επικοινωνίας με τον Greg Pappas, αφού όλα τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται πάνω στη δήθεν «καταθετήριο» των 600 δις είναι λανθασμένα. Δεν πρόκειται να αναλύσω την κομπίνα με τα πλαστά χρεόγραφα του δήθεν Louis Wozny και πάλι, γιατί νομίζω το έχω κάνει τόσες πολλές φορές που όποιος θέλει μπορεί να το βρει στο διαδίκτυο.

 

 
 
 

Βίντεο. Η επεξήγηση της προέλευσης των χρεογράφων του Σώρρα

Εκεί όμως που θα σταθώ είναι στη δικηγόρο Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου. Ας φανώ καλόπιστος κι ας θεωρήσω πως δεν γνώριζε μέχρι χθες ότι συμμετέχει σε μια εγκληματική οργάνωση, η οποία χρησιμοποιεί πλαστά έγγραφα για να εξαπατά τους πολίτες. Η ίδια, όταν αναμασά τις ίδιες γελοιότητες και σε αυτές προσθέτει το δικηγορικό κύρος της, δεν οφείλει να ερευνήσει αν τα έγγραφα που παρουσιάζει στο διαδίκτυο και με τα οποία καλεί τον κόσμο να «εξοργιστεί» είναι γνήσια, πλαστά ή ανυπόστατα;

Γιατί η κυρία Γεωργοσοπούλου δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα ένα τηλέφωνο στο Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής και να στείλει ένα «χρεόγραφο», από αυτά που ο Stephen Louis Wozny έδωσε στο Σώρρα, ώστε να διαπιστώσει μέσα σε λίγα λεπτά ότι πρόκειται περί απάτης; Πόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων σε μια δικηγόρο να σηκώσει το τηλέφωνο και να κάνει έναν απλό έλεγχο;

Αντίθετα, τόσο η συγκεκριμένη δικηγόρος, όσο και η Βίκυ Χαραλάμπους, μαζί με αρκετούς ακόμη, γνωρίζουν πολύ καλά να με στοχοποιούν, να με υβρίζουν και με λοιδορούν σε καθημερινή βάση, επειδή παρουσιάζω στοιχεία που ξεκαθαρίζουν ότι αυτό που διαπράττουν περιγράφεται από πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικα, τα οποία ακόμη και εγώ που δεν είμαι δικηγόρος είμαι σε θέση να γνωρίζω.

Για αυτό απευθυνόμενος στην κυρία Γεωργοσοπούλου, τρία πράγματα έχω να πω:

1) Ντροπή σας που δεν ζητάτε ήδη συγγνώμη από τον κόσμο που εσείς βοηθήσατε να εξαπατηθεί.

2) Ντροπή σας που εκμεταλλεύεστε το λειτούργημα του δικηγόρου για να πείσετε περισσότερα θύματα.

3) Ντροπή σας που διακινείτε τέτοια παλιόχαρτα, προϊόντα εγκλήματος, προερχόμενα από μια διεθνή σπείρα με καθαρά ανθελληνικούς στόχους.

Αν δεν τα καταλαβαίνει αυτά η συγκεκριμένη δικηγόρος, προφανώς δεν της φταίω εγώ. Το σίγουρο είναι ότι πήγαν τα λεφτά άκλαυτα και θα πρέπει ο Αρτέμης να αρχίσει πάλι να πουλάει πίνακες Σαγκάλ. Από τους καλούς…

Πηγή

Υπόθεση Σώρρα: Ζητά ακύρωση την απόφασης για τα 600 δις η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ο Αρτέμης Σώρρας χωρίς αυταπάτες

Αρτέμης Σώρρας: Η απάτη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής

Ελλήνων Συνέλευσις: Στο φως το καταστατικό της εγκληματικής οργάνωσης

Λευτέρης Ρήνος: Γιατι μήνυσα τον Αρτέμη Σώρρα

Ελλήνων Συνέλευσις: στο φως το καταστατικό της εγκληματικής οργάνωσης

Οι «μπλόφες» του απατεώνα Αρτέμιου Σώρρα στη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ

Τατσόπουλος: η θέση του Αρτέμη Σώρρα θα έπρεπε να είναι στο Δρομοκαϊτειο

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα απειλεί ευθέως και με ξύλο!

Αναιρεί ο Άρειος Πάγος την απόφαση υπέρ του Σώρρα

Ελλήνων Συνέλευσις: εγκληματική οργάνωση η κίνηση του Σώρρα

Αρτέμης Σώρρας: Άδειες υποσχέσεις σε μια τελειωμένη χώρα

Παναγούλης: Γιατι οι Αρχές ανέχτηκαν τον Αρτέμη Σώρρα;

Πώς κάλυψε το ΑΠΕ τη μήνυση του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου εναντίον του Αρτέμη Σώρρα

Υπόθεση Σώρρα: Αρχή του τελους (;) η δολοφονία της Λαμίας

Θεόδωρος Καρυώτης: αποτάσσομαι Αρτέμιον Σώρρα!

Aρτέμης Σώρρας: Αλήθειες που πονάνε

Ποια συμφέροντα ευθύνονται για την υπόθεση Σώρρα

Τι συμβαίνει στο κόμμα του Αρτέμη Σώρρα;

Αποκαλύπτεται ο ρόλος του Αρτέμη Σώρρα και του Μανόλη Λαμπράκη

Πόρισμα κόλαφος για τους... εθνοσωτήρες των 600 δισ. $

"Φούσκα" με τη βούλα του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα

Η υπόθεση με τη φούσκα της μετοχής "αμύθητης" υπεραξίας των 670 δις ευρώ της Τράπεζας της Ανατολής η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΩΡΕΑ των 13.572.959.579.71 ΕΥΡΩ, εμπλοκή του γνωστού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και η διαπλοκή του γιατρού Ε. Λαμπράκη

Κρίση και πολιτικός κατήφορος

Ανα- Δημοσιεύουμε το emailτου ιατρού κ. Μ. Λαμπράκη προς τον καθηγητή κ. Θεόδωρο Καρυώτη αναμένοντας την επίσημη απάντηση και αντίδραση του δεύτερου σε όσα (φαιδρά ή όχι λίγη σημασία έχει) του καταλογίζει κατηγορεί και αναφέρει εις βάρος του ο κατά τ άλλα ..αξιότιμος κ. Λαμπράκης.

Αρτέμης Σώρρας: Επικίνδυνη γραφικότητα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ας σταματήσει επιτέλους κάποιος αυτόν τον Απατεώνα!

Αποκαλύπτεται ο ρόλος του Αρτέμη Σώρρα και του Μανόλη Λαμπράκη

Αποκάλυψη: Στενός συνεργάτης του Σώρρα συνελήφθη ως διακινητής οπιούχων χαπιών

Η παγκόσμια απoστολή της Ελλάδας

Λαμία: Η Θώμη Κουμπούρα, ο Αρτέμης Σώρρας και η δολοφονία - ''Ήθελε να της κλείσει το στόμα'' [vids]

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πυρ, αήρ και χρήμα

Απάτη ο Αρτέμης Σώρρας που θα έδινε... 600 δισ. δολάρια για το ελληνικό χρέος

Ο σκοτεινός Σώρρας και το... χρυσάφι του Γιαμασίτα

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??? ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΑ

Αρτέμης Σώρρας: Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης - Ανασύρονται όλες οι δικογραφίες που τον αφορούν

ToΥΠ.ΟΙΚ. των ΗΠΑ «ξεσκεπάζει» τον... σωτήρα Αρτέμη Σώρρα

Σοκάρει η αποκλειστική μαρτυρία για την οργάνωση Σώρρα: Απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν

Καυγάς κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για Σώρρα

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Πυρ, αήρ και χρήμα

Το αμερικανικό ΥΠΟΙΚ ξεσκεπάζει τον «σωτήρα» Αρτέμη Σώρρα

Απάτη ο Σώρρας και το δάνειο των 600 δισ για το ελληνικό χρέος

Απάτη τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα για το ελληνικό χρέος

Απάτη και με τη βούλα τα 600 δισεκ. του Σώρρα

ὉΛαμπράκης φτιάχνει νέα θρησκεία;

Αρτέμης Σώρρας: Η τελευταία αυταπάτη

Ο περίεργος …τρισεκατομμυριούχος κύριος Αρτέμιος Σώρρας

ΕΥΦΟΡΙΑ! Τώρα ο Αρτέμης Σώρρας θα πληρώσει και την εφορία των Ελλήνων!

Α. Σώρρας: Η αρχαιολατρία ως απάτη

Ο άφραγκος “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης απειλεί τον Λουκά Φουρλά του MegaΚύπρου

Ο απένταρος “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμιος Σώρρας 5 μήνες πριν από την αποκαθήλωση, παραληρεί…

Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα;

Πληροφορίες για σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου του “τρισεκατομμυριούχου” Σώρρα

Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα;

Η μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τα πλαστά χρεόγραφα Σώρρα

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά: Τα ανύπαρκτα 600 δις του Σώρρα πονοκέφαλος για τράπεζες

«Προφήτες» με εκλογικά κέντρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, οι “παραμυθάδες” και ο Αρτέμιος Σώρρας

Γιατί αργεί η δικαιοσύνη στην υπόθεση απάτης της οργάνωσης Σώρρα

TOTEΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑ ΣΩΡΡΑ (ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ)

 

Oλόκληρη η μηνυτήρια αναφορά του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου εδώ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σύνδεση