Εκτύπωση

Ελλήνων Συνέλευσις: εγκληματική οργάνωση η κίνηση του Σώρρα

Καταχωρήθηκε από τον/την loukaskoutsikos on . Δημοσιεύθηκε στο Αρθρα

H οργάνωση του φανατισμένου όχλου που δεν διστάζει να "λερώσει τα χέρια του"
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα συμμετέχουν στην απάτη
Του Λευτέρη Ρήνου

Σε μία εγκληματική οργάνωση, δεν αρκεί να υπάρχει απλά ένας αρχηγός που να δίνει εντολές στον αέρα. Για να επιτύχει απαιτείται να υπάρχουν μέλη – στρατιώτες, που να υπακούουνν και να συνδράμουν τον φυσικό ηγέτη τους με την παράνομη δράση τους. Το δύσκολο έργο της δημιουργίας ιδιωτικού, παραθρησκευτικού «στρατού» το έχει επιτύχει ο Αρτέμιος Σώρρας και σε αυτό θα πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Έχει οργανώσει έναν φανατισμένο όχλο, ουσιαστικά το «πεζικό» της οργανώσεώς του, που από την μία τον χρηματοδοτεί και από την άλλη συνίσταται σε φανατισμένους οπαδούς, αποφασισμένους για απειλές κατά ζωής, ακόμη και για φόνο.

Την 22α Ιανουαρίου 2017 ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» έφερε στο φως της δημοσιότητας μια επιστολή της Τραπέζης της Ελλάδος προς τις διωκτικές αρχές. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τραπέζης της Ελλάδος ενημέρωσε με επίσημο έγγραφο στις 15 Δεκεμβρίου 2016 το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και την Οικονομική Αστυνομία ότι:

«Μετά από ερώτημα του αναπληρωτού διευθυντού της Διευθύνσεως Επιθεωρήσεως Εποπτευομένων Εταιρειών προς τα πιστωτικά ιδρύματα για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».

Αυτό σημαίνει πως οι λογαριασμοί του «παγκοσμίου καταπιστεύματος», στον οποίο ο Σώρρας ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση λόγω της κατοχής του δακτυλιδιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν υπάρχουν. Επομένως, το σχετικό πολυσέλιδο έγγραφο που κυκλοφορούν τα μέλη της οργανώσεως είναι ψευδές, αφού πραγματικά αναφέρεται σε σαχλαμάρες, αλλά συνάμα είναι πλαστό, αφού αναφέρει πως πρόκειται περί επισήμου εγγράφου της Παγκοσμίου Τραπέζης και ειδικότερα περί ταμειακού πιστοποιητικού (Treasury Certificate).

Η Παγκόσμια Τράπεζα σε προσωπική, γραπτή επικοινωνία μου μαζί της, έχει απαντήσει πως το συγκεκριμένο «έγγραφο» είναι πλαστό και μου συνέστησε να καταφύγω στην δικαιοσύνη (βλ. Ἡ δολοφονία στὴν Λαμία καὶ τὰ ἔγγραφα ποὺ ἀποκαλύπτουν τὴν ἐγκληματικὴ ὀργάνωσιν Σῶῤῤα).

Όπως θα αποδείξω περαιτέρω, συγκεκριμένα έγγραφα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από την εγκληματική οργάνωση, σε μορφή αφισών, πλακάτ και φυλλαδίων, είναι προϊόντα εγκλήματος και οι διωκτικές αρχές οφείλουν, επιτέλους, να αναλάβουν δράση και να εφαρμόσουν την νομοθεσία, συλλαμβάνοντας οποιονδήποτε τα χρησιμοποιεί.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, υπάρχει πλέον σαφής απάντηση προς τις αρχές, ότι οι λογαριασμοί είναι ανύπαρκτοι. Σε όλα τα γραφεία όμως του Σώρρα χρησιμοποιούνται αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί, σε αφίσες και φυλλάδια, για να εξαπατήσουν νέα θύματα, ώστε αυτά με την σειρά τους να εγγραφούν στην οργάνωση Σώρρα, να την χρηματοδοτήσουν και να της προσδώσουν μεγαλύτερη δύναμη.

Εικόνα 1. Πλαστογραφημένες υπογραφές και ανύπαρκτοι λογαριασμοί που χρησιμοποιούνται από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στα γραφεία του Σώρρα, για να εξαπατούν περισσότερα θύματα.

Μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος της Τραπεζης της Ελλάδος, μέλη της οργανώσεως άρχισαν να δημοσιεύουν αποδείξεις διατραπεζικής καταθέσεως σε αυτούς τους λογαριασμούς, γνωρίζοντας πως πρόκειται περί απάτης, πάλι με σκοπό να εξαπατήσουν τους συμπολίτες τους.

Οι λογαριασμοί φυσικά και δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχει το νομικό πρόσωπο «ELLINIKI KYRIARXH DIMOKRATIA» και μάλιστα σε άψογα greeklish. Όπως έχω ξαναγράψει, δεν χρησιμοποιούν καν ελληνικά, ούτε καν μετάφραση, ούτε καν σωστούς λατινικούς χαρακτήρες. Επειδή έχουν να κάνουν με θύματα πλύσεως εγκεφάλου, αρκεί η «Ελληνική ΚυρίαρΞΧ Δημοκρατία». Βέβαια, η ορθογραφία μόνο στο KYRIARXH τους αναγκάζει να το γράψουν με αγγλικό Y, ενώ στο ELLINIKI και στο DIMOKRATIA αρκούν όλα να είναι I. Άβυσσος το μυαλό του απατεώνα…

Εικόνα 2. Νέα προσπάθεια κατάθεσης σε λογαριασμό καταπιστεύματος των μελών της οργάνωσης, από την Πειραιώς προς την Εθνική Τράπεζα.

Αυτά και άλλα όμορφα τα έχουμε ήδη αναλύσει στο άρθρο με τίτλο «Ἀπάτη μὲ τραπεζικὴ κατάθεση ἀπὸ ὀπαδοὺς τοῦ Σῶῤῥα: Ἔργα καὶ ἡμέραι τοῦ ἀπεντάρου  κροίσου», στο οποίο παρουσιάσα την προηγουμένη προσπάθεια καταθέσεως, στην οποία ακόμη και ο αριθμός λογαριασμού ήταν λανθασμένος! Κι όμως τα μέλη της οργανώσεως σιώπησαν και διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως τα λεφτά κατετέθησαν!

Το βασικό κόλπο των μελών της οργανώσεως είναι ότι δεν προσπαθούν να κάνουν την κατάθεση απ’ ευθείας στην ίδια τράπεζα, δηλαδή δεν πηγαίνουν για παράδειγμα να καταθέσουν από λογαριασμό της Πειραιώς προς λογαριασμό της Πειραιώς. Δεν χρησιμοποιούν καν το IBAN, αφού ο αριθμός των ψηφίων δεν είναι σωστός. Προσπαθούν να κάνουν κατάθεση από την μία τράπεζα σε άλλην, μόνο σε όσες το επιτρέπουν χωρίς IBAN και δίχως έλεγχο του λογαριασμού, όπως είναι η Πειραιώς. Στην Alpha Bank για παράδειγμα δεν περνά καν η μεταφορά χωρίς ορθό IBAN.

Στην Τράπεζα Πειραιώς ο λογαριασμός που αναφέρεται στο φυλλάδιο Σώρρα είναι ο 98877722335. Η απάντηση του συστήματος της τράπεζας είναι πως «Ο Αριθμός Λογαριασμού δεν έχει τη σωστή μορφή» αφού οι λογαριασμοί της Τράπεζας Πειραιώς έχουν 13 ψηφία και αυτός έχει μόλις 11. Όποιος έχει την παραμικρή διαφωνία, απλά το δοκιμάζει (φωτο 3).

Ας δούμε όμως τι συμβαίνει όταν πηγαίνεις να κάνεις κατάθεση μέσω web banking από λογαριασμό της Πειραιώς προς τον αναφερόμενο στα φυλλάδια Σώρρα λογαριασμό των «καταπιστευμάτων» της ίδιας τραπέζης. Μήπως αυτό δεν το προσπάθησαν οι φανατικοί οπαδοί της οργανώσεως; Προφανώς και το δοκίμασαν, απλά δεν τους συνέφερε στην απάτη!

Εικόνα 3. Στην Τράπεζα Πειραιώς ο λογαριασμός που αναφέρεται στο φυλλάδιο Σώρρα είναι ο 98877722335. Η απάντηση του συστήματος της τραπέζης είναι πως «Ο Αριθμός Λογαριασμού δεν έχει την σωστή μορφή» αφού οι λογαριασμοί της Τραπέζης Πειραιώς έχουν 13 ψηφία και αυτός έχει μόλις 11. Όποιος έχει την παραμικρή διαφωνία, απλά το δοκιμάζει.

Εικόνα 4 Στο Web banking της Alpha Bank δεν μπορεί να γίνει καν κατάθεση. Οι λογαριασμοί της Alpha Bank έχουν 15 ψηφία και ο 54477738142 μόλις 11.

 

AlphaBankWrongAccountΕικόνα 5. Στη σελίδα μετατροπής σε IBAN της Alpha Bank, ο δήθεν λογαριασμός 54477738142 του «παγκοσμίου καταπιστεύματος» είναι ξεκάθαρα λανθασμένος.

 

Το link για να το δοκιμάσετε είναι εδώ.

Είναι σαφές λοιπόν πως οι λογαριασμοί με τα 115 τρισεκατομμύρια δεν υπάρχουν. Είναι απόλυτα φυσικό ότι πρόκειται περί μιας χαζής θεωρίας συνωμοσίας και όλη αυτή η απάτη έχει στόχο να απαλλάξει τις τσέπες των θυμάτων από μερικά ευρώ, τα οποία στην συνέχεια καταλήγουν στους οργανωτές των γραφείων της «Ελλήνων Συνέλευσις» και στην ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργανώσεως.

Από αυτά τα ανύπαρκτα «κεφάλαια» κάποιοι ονειρεύονται ακόμη επενδύσεις σε Δήμους, ενώ κάποιοι πρώην Δήμαρχοι αναμένουν να έλθουν τα χρήματα εδώ και χρόνια (βλ. «Μέλη τῆς ἐγκληματικῆς ὀργανώσεως τοῦ Ἀρτεμίου Σῶῤῥα ἀπειλοῦν δήμαρχο μὲ θάνατο!», μετά από αόριστες προτάσεις «χρηματοδοτήσεως» που συνέταξε η Βίκυ Χαραλάμπους με τα χεράκια της. Η εξαπάτηση των τοπικών αρχών και των δημοτών σε όλο της το μεγαλείο.

Βίντεο. Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτριος Καμπόσος με νέες δηλώσεις του ξεσπάει κατά της απάτης του Σώρρα και των συνεργατών του. Η οργάνωση τον είχε απειλήσει με «κρέμασμα»  κατά το παρελθόν.

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Οι ανύπαρκτοι λογαριασμοί προφανώς δεν φθάνουν καν για να πληρώσει ο Αρτέμης Σώρρας, η Βίκυ Χαραλάμπους και ο Ιωάννης Καλογερόπουλος τα «έξοδα παραστάσεώς» τους, για αυτό ζητούν χρήματα από τον κόσμο. Ωστόσο, τόσο το συγκεκριμένο φυλλάδιο, όσο και τα πλαστογραφημένα έγγραφα που διακινεί η διεθνής σπείρα, περιλαμβάνουν παρένθετες υπογραφές πολιτικών, δηλαδή υπογραφές που δεν ανήκουν στα πρόσωπα στα οποία αποδίδονται. Η πλαστογράφηση των υπογραφών των πολιτικών έχει γίνει για να δώσει μια εικόνα «αξιοπιστίας» σε φληναφήματα και παλαβομάρες, που διαφορετικά δεν πείθουν.

Εικόνα 7. Οι πλαστογραφημένες υπογραφές πολιτικών χρησιμοποιούνται στα έγγραφα της διεθνούς σπείρας και στα φυλλάδια που χρησιμοποιούν τα μέλη των γραφείων ως μέρος της απάτης.

Ας δούμε λοιπόν συγκριτικά τις υπογραφές των τριών πολιτικών που χρησιμοποιεί κατά κόρον η εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα, μαζί με τις γνήσιες υπογραφές τους από διάφορες πηγές. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως το συνολικό «έγγραφο» που αποδίδεται στην παγκόσμια τράπεζα έχει πολλά σημεία στα οποία μπορεί να διαπιστωθεί η πλαστότητά του, αν και το κύριο είναι πως το σύνολο των υπογραφών έχει μπει από 1-2 διαφορετικά άτομα μόνο, με συνέπεια όλες οι υπογραφές να έχουν παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.

 

 

Εικόνα 8. Υπογραφές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια. Αριστερά κι επάνω η πλαστογραφημένη υπογραφή, την οποία χρησιμοποιεί το κύκλωμα. Οι υπόλοιπες υπογραφές είναι οι γνήσιες από επίσημα έγγραφα. Επιβεβαίωσα την πλαστότητα της υπογραφής μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο ο Κάρολος Παπούλιας ήταν ακόμη Πρόεδρος.

Εικόνα 9. Υπογραφές του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Αλογοσκούφη. Δεξιά κι επάνω η πλαστογραφημένη υπογραφή.

 

Αποδεικνύεται λοιπόν, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως συγκεκριμένοι συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση, που εμπλέκονται στην ίδρυση και λειτουργία των γραφείων της, για να πείσουν θύματα, να τα εξαπατήσουν και να υφαρπάξουν χρήματα και μελλοντικά την ψήφο τους, χρησιμοποιούν πλαστά έγγραφα, με ψευδείς πληροφορίες και πλαστογραφημένες υπογραφές.

Τα παράνομα έντυπα διανέμονται από την κεντρική οργάνωση με την προτροπή του ιδίου του Αρτερμίου Σώρρα και υπό την φροντίδα της κεντρικής ηγεσίας, με προεξάρχοντες την Βίκυ Χαραλάμπους, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, τον Ιωάννη Αλεξάντερ, τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τον Χρήστο Μπαλαντίνα, μέχρι την παραμονή του φόνου της άτυχης Παιδοψυχιάτρου.

Η ηγεσία, μάλιστα, καλεί τα μέλη να πάρουν τα έγγραφα με τις πλαστογραφημένες υπογραφές και ως μέσα εξαπατήσεως να τα χρησιμοποιήσουν για να εγγράψουν νέα μέλη.

Εικόνα 10. Εντολή χρήσης των πλαστών εγγράφων από τον ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος προτρέπει τα μέλη να χρησιμοποιήσουν τα φυλλάδια με τις πλαστογραφημένες υπογραφές.

 

Η ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Σύμφωνα με την θεωρία συνωμοσίας, λοιπόν, οι «αυτόχθονες Έλληνες» της χώρας μας δικαιούνται 115 τρισεκατομμύρια δολλάρια και παρουσιάζονται από την σπείρα σαν εθνική μειονότητα στα πλαίσια ενός υπούλου σχεδίου μιας παγκοσμιοποιημένης, παραθρησκευτικής οργανώσεως που αυτοσυστήνεται με όρους πανθρησκείας. Αυτά τα «κεφάλαια» προέρχονται από τον θησαυρό του Ιάπωνος στρατηγού Γιαμασίτα που αποθήκευσε στα υπόγεια των Φιλιππίνων ο κλώνος του πεθαμένου πρώην δικτάτορά τους Φέρνιναρντ Μάρκος. Τα πιστεύουν αυτά!

Εικόνα 11. Η πρώτη σελίδα του Treasury Certificate, που εμφανίζεται από την εγκληματική οργάνωση σαν ισολογισμών των παγκοσμίων καταπιστευμάτων του 2007.

 

Θα μπορούσα να εξηγήσω πως Treasury Certificates προς ιδιώτες δεν εκδίδονται από το 1975 και πως το αμερικανικό δημόσιο τα εκδίδει μόνο για χρέη προς την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve). Αλλά και πάλι δεν θα πεισθούν τα θύματα, αφού είναι εντελώς τυφλά στην αλήθεια, ενώ με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου έχουν εμποτισθεί με μίσος και άρνηση για την πραγματικότητα.

Αν δούμε όμως στην συγκεκριμένη σελίδα ότι το «έγγραφο» αναφέρεται στο «United Nation Organization», αλλά όχι στα «United Nations». Προφανώς δεν είναι σφάλμα, αφού οι απατεώνες της διεθνούς σπείρας που το συνέταξαν, αναφέρονται σε θεωρίες συνωμοσίας και μόνον. Η εξήγηση βέβαια των μελών της εγχωρίου οργανώσεως, για το γεγονός ότι μιλούν για τον «Οργανισμό του Ηνωμένου Έθνους» είναι τραγελαφικές…

Εικόνα 12. Η δικαιολογία του Ιωάννη Καλογεροπούλου για τον οργανισμό του Ηνωμένου Έθνους. Πρόκειται για το Ελληνικό Βασίλειο της Μακεδονίας!!! Σε έγγραφο που αφορά στους Φιλιππινέζους!!!

 

Ο Οργανισμός του Ηνωμένου Έθνους, σύμφωνα με το αριστερό χέρι του Αρτεμίου Σώρρα, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, αναφέρεται στο Ελληνικό Βασίλειο της Μακεδονίας, γιατί με βάση αυτό φτιάχθηκε ο οργανισμός. Μην νομίζετε ότι τα πιστεύει. Δεν είναι ψυχωτικοί, είναι απλά βουτηγμένοι βαθειά στο ψεύδος της απάτης και όταν πιέζονται αρχίζουν τις τρελλές δικαιολογίες για να ξεφύγουν από την δύσκολη θέση, βρίζοντας τους πάντες. Να είστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος περνάει τους υπολοίπους για χαζούς και ηλιθίους και απλά τους δουλεύει για να τον χρηματοδοτούν, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Βλέπετε, θα μπορούσα να εξηγήσω ότι ο Ban Ki-Moun ήταν γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών και όχι του Ηνωμένου Έθνους, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτός στον Ο.Η.Ε. μάλλον είναι ο κλώνος του πραγματικού από τον πλανήτη Σείριο. Ο πραγματικός σίγουρα θα είναι γραμματέας στο Ηνωμένο Έθνος…

Κλείνοντας, για περισσότερες πληροφορίες για την απάτη των «παγκοσμίων καταπιστευμάτων», μπορείτε να ανατρέξετε στην σχετική τηλεοπτική εκπομπή που κάναμε μαζί με τον Γιώργο Γιαλτουρίδη στο ομογενειακό κανάλι του Αγγέλου Αγγελάτου.

Βίντεο. Ανάλυση της χαζής απάτης των ομολόγων και των καταπιστευμάτων του Σώρρα. Από το 31ο λεπτό γίνεται ανάλυση της θεωρίας συνωμοσίας για τα παγκόσμια καταπιστεύματα. Σας ζητώ συγγνώμη για το γέλιο στο βίντεο.

 
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Σύνδεση