Η αδυναμία ανάληψης οιασδήποτε ελληνικής γεωπολιτικής πρωτοβουλίας στην ευρύτερη περιοχή ζωτικών συμφερόντων μας σε αντίθεση με την έντονη δραστηριότητα άλλων πρώην ανύπαρκτων και υπαρκτών κρατών. 

Του Βασίλειου Νικ. Καλλικούνη, 

     Η χώρα τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών διαρκώς αυξανόμενη και η ελληνική δυνατότητα αντίδρασης και αναχαίτισης των ανωτέρω, είναι πρακτικώς αδύνατη. Τα διαθέσιμα πλωτά μέσα και η υπάρχουσα δύναμις του Λιμενικού είναι ανεπαρκή και η κάλυψίς τους από την υπηρεσία σε περίπτωση ατυχήματος ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα η εντεταλμένη δύναμις φύλαξης να είναι απρόθυμη να αντιμετωπίσει την εισβολή. Το επόμενο  12μηνο αναμένονται να σταλούν επιπλέον 200.000 νέοι ισλαμιστές από την Γάζα το Ιράκ την Σύρια και την Λιβύη, οι όποιοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον 1.500.000 Μουσουλμανικό συμπαγές εκρηκτικό δυναμικό, το οποίο έχει ήδη αλλοιώσει πληθυσμιακά την πλέον ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, εντός ολίγων ετών, πραγματοποιώντας την πλέον «άοπλη κατάληψη» χώρας που έχει καταγραφεί στην ιστορία. Επίσης παραμένει  άγνωστον  πόσοι τρομοκρατικοί πυρήνες έχουν παρεισφρήσει ήδη στην Ελλάδα, αναμεμιγμένοι με τους λαθρομετανάστες.

    Οι υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού προσπαθούν να ορθώσουν ανάστημα στις νεοταξικές και αντεθνικές αποφάσεις της κυβέρνησης, ζητώντας τους έστω την τελευταία στιγμή την ματαίωση, της ψήφισης του υπαγορευμένου από το εξωτερικό «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου και της ανέγερσης του τεμένους που σκοπεύει η Ελληνική πολιτεία, υπό την πίεση της Τουρκίας και των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών να κατασκευάσει στο Βοτανικό. Η απόφαση για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό, που θα αποτελέσει εν δυνάμει κέντρο ισλαμικής ιδεολογίας και προώθησης τρομοκρατίας, οξύνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, επιβραβεύοντας την παρανομία, και δημιουργεί τεράστια προβλήματα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

     Πρωταρχικό μέλημα της πολιτείας θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του εποικισμού της χώρας μας με μέτρα άμεσα και αποτελεσματικά. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας αποτελεί παράνομο εποικισμό, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και απαιτούν. Μια χώρα που μαστίζεται από ανεργία της τάξεως του 27% και παραπαίει στο χείλος της χρεωκοπίας όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από λαθρομετανάστες αλλά δεν μπορεί να τους προσφέρει, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αφού δεν μπορεί να τις παράσχει και σε μεγάλο ποσοστό των πολιτών της.

Με την παρουσία του τεμένους ο Βοτανικός, μια περιοχή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, διατρέχει το κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα γκέτο ανέργων παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών, με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τέτοια γκέτο, και μια βάση του φανατικού ισλάμ που φουντώνει κάτω από τέτοιες συνθήκες. Η κατασκευή και λειτουργία τζαμιών με δαπάνες του κράτους ανταμείβει την παράνομη εισβολή και στην συνέχεια εποίκηση από αλλοεθνείς επήλυδες πλήρως αναφομοίωτους και οδηγεί στη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής της χώρας με ολέθρια αποτελέσματα. Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, επιβάλλεται στους Έλληνες η φίμωση της ελευθερίας του λόγου .

Με υπουργική απόφαση χορηγείται άδεια διαμονής ενός έτους σε πολίτες ξένων χωρών που φέρονται ως θύματα ρατσισμού, έστω και λεκτικού, καθώς και άδεια διαμονής ενός έτους, σε όλους τους ουσιώδεις μάρτυρες, δηλαδή τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν παράνομα μαζί τους. Είναι φανερό ότι και η εν λόγω υπουργική απόφαση οξύνει ακόμη περισσότερο τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.Η μοναδική διεθνής συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας για παραχώρηση τόπων θρησκευτικής λατρείας εδράζεται στη Συνθήκη τη Λωζάννης και σχετίζεται αποκλειστικά και μόνον με την μειονότητα των Ελλήνων υπηκόων μουσουλμάνων το θρήσκευμα, οι οποίοι κατοικούν στη Θράκη.

Η κατασκευή τζαμιού εντός της Επικράτειας και πέραν των ορίων της Θράκης σημαίνει dejure και de facto αναγνώριση ετέρων, αγνώστων το πλήθος, μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού.Έτσι, αυτόματα, αναγνωρίζονται ως νόμιμοι όλοι οι επήλυδες που έχουν εισβάλλει και διαβιούν παράνομα στην Ελλάδα αφού στερούνται ή αποκρύπτουν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και οι χιλιάδες που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας, παρά την θέληση του Ελληνικού Λαού και θα εισβάλλουν στο εγγύς μέλλον. Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει του ιερού τους βιβλίου, κάτι που συνεπάγεται ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παρανόμως ευρισκομένους σε αυτό αλλοδαπούς• και εκ των πραγμάτων η περιοχή του τζαμιού (ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου) αποτελεί χώρο ασύλου που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για παράνομες πράξεις.

Το Ισλάμ διαιρείται σε πολυάριθμες σέκτες (σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες, κλπ.) κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε αιματηρή αντιπαράθεση εδώ και αιώνες. Σε κάθε περίπτωση η πολιτεία θα αναγκασθεί στο μέλλον να εκδώσει πολυάριθμες νέες άδειες ανέγερσης τζαμιών για τις θρησκευτικές ανάγκες και των υπολοίπων ισλαμικών σεκτών, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να εμπλακούν σε εχθροπραξίες μεταξύ τους, ακριβώς όπως πράττουν σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή σήμερα. Οι προθέσεις των ισλαμιστών της Τουρκίας είναι ξεκάθαρες από την δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν το 1997: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φθάσουμε στον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας».

Οι χριστιανοί αποδεκατίζονται σήμερα σε όλο το φανατικό ισλαμικό τόξο (Λίβανο, Συρία, Αίγυπτο,Ιράκ, Σομαλία, Πακιστάν). Το φανατικό Ισλάμ εξασκεί τη λατρεία όχι μόνο προσβάλλοντας «την δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη», αλλά επιδιώκοντας την ανατροπή των δημοκρατικών θεσμών και την επιβολή μιας άγριας θρησκευτικής δικτατορίας. Δεν είναι εφιαλτική υπερβολή μια μελλοντική προσπάθεια για εισαγωγή της Σαρίας στη δημόσια ζωή της χώρας μας με την συνεπαγόμενη διατάραξη της ισονομίας σε σχέση με αστικές ελευθερίες και δικαιώματα, όπως γίνεται κατόπιν πιέσεων φανατικών μουσουλμάνων σε ευρωπαϊκές χώρες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο ήδη συζητείται η ενσωμάτωσή του Ισλαμικού νόμου στο Βρετανικό νομικό σύστημα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοικοι της χώρας, ανάλογα με το πολιτιστικό τους υπόβαθρο.

Η Πολιτεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα τη μάστιγα της εισβολής-εποίκησης, αποκαθιστώντας την υπό πλήρη κατάρρευση πληθυσμιακή συνοχή αλλά και την ασφάλεια της χώρας, όπως έχει υποχρέωση και καθήκον, καταγγέλλοντας και καταργώντας τους εθνοκτόνους Κανονισμούς «Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ» που πλήττουν το εθνικό συμφέρον, εντοπίζοντας όλους τους αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και απελαύνοντάς τους άμεσα, με χρέωση των εξόδων απέλασης στις Πρεσβείες τους. Επίσης επαναφέροντας τα προσφάτως καταργηθέντα άρθρα του Ποινικού Κώδικα με τα οποία προβλέπονταν το μέτρο της διοικητικής απέλασης αλλοδαπών με την διάπραξη πλημμελήματος και περιορίζοντας δραστικά το θεσμό του πολιτικού ασύλου, δεδομένου ότι ο θεσμός αυτός καταστρατηγείται συστηματικά για να διευκολύνει την είσοδο των αλλοδαπών στη χώρα. Τέλος να αναβάλει την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στο Βοτανικό ή αλλού στην Ελληνική επικράτεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απέλασης των παράνομων αλλοδαπών και να αποσύρει το κριθέν ως αντισυνταγματικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που, έχει, καταρρακώνει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.

Ειδικότερα, θα πρέπει οι Έλληνες βουλευτές να συνειδητοποιήσουν τους εθνικούς κινδύνους που επισημαίνονται παραπάνω και να πράξουν τα δέοντα στις επερχόμενες ψηφοφορίες της Βουλής.

Στην ευρύτερη περιοχή μας, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα μας επηρεάσουν άμεσα, επιταχύνοντας τις δυσμενείς για την εδαφική μας ακεραιότητα μας δρομολογήσεις, των υπαρχόντων καταστροφικών σχεδιασμών. Το Ισραήλ και η Τουρκία, παρ όλη την παραπλανητική αντιεβραική και αντι ισραηλινή ρητορική του Ερντογάν, έχουν συνάψει παρασκηνιακή συμμαχία με στόχο την εκμετάλλευση των πετρελαίων των Παλαιστινίων και της ΑΟΖ της λωρίδας της Γάζας, συμμαχία που περιλαμβάνει και το Ιρακινό Κουρδιστάν το οποίο ελέγχεται εδώ και χρόνια από τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ. Το Κουρδιστάν επιθυμεί σφόδρα την διατήρηση καλών σχέσεων με την Τουρκία η οποία θα του εξασφαλίζει έξοδο στην θάλασσα με αντάλλαγμα την τροφοδοσία με Κουρδικό πετρέλαιο. Ο Ερντογάν από το 2013 έχει καταστήσει σαφές ότι είναι υπέρ της λύσης του Κουρδικού τόσο σε περιφερειακό όσο και σε επίπεδο τουρκικής επικράτειας με αντάλλαγμα την υποστήριξη των Κούρδων στην κούρσα του για το προεδρικό αξίωμα. Κουρδιστάν-Ισραήλ -Τουρκία συνεργάζονται πλέον για την διαμόρφωση του νέου ενεργειακού χάρτη στην Μ.Ανατολή ξεπερνώντας τις όποιες διαφορές τους στο όνομα του ρεαλισμού και του πραγματισμού.

Η Χαμάς , η παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση που κατέχει την πλειοψηφία στην λωρίδα της Γάζας παρόλο που είναι Σουντική συνεργάζεται όλο και πιο στενά με την Χεζμπόλα, Σιιτκή παραστρατιωτική και πολιτική οργάνωση στον Λίβανο , χρηματοδοτούμενη από το Ιράν.Παρόλο που θεωρητικά τις δύο οργανώσεις χωρίζει δογματικό θρησκευτικό χάσμα η συνεργασία τους ενάντια στον κοινό εχθρό τους, το Ισραήλ, εντείνεται όλο και περισσότερο τελευταία διαμορφώνοντας μια νέα συμμαχία. Η Ουκρανία από την αρχή του έτους έχει δείξει πλέον με τον πιο πρόδηλο τρόπο ότι έχει παραδώσει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ οι οποίες βρίσκονταν πίσω από την Γερμανία και Πολωνία στην υποκίνηση ταραχών και την πτώση του Γιανουκόβιτς. 

Η Ουκρανική πολιτική ελίτ θέλει να πιστεύει ότι εάν καταφέρει να διαπράξει γενοκτονία εναντίον των ρωσόφωνων πολιτών της θα καταφέρει να λάβει οικονομική βοήθεια και θα ενταχθεί στην Δύση, χωρίς να έχει συναίσθηση ότι βαδίζει στην καταστροφή, έχοντας πέσει θύμα του δυτικού εκμαυλισμού και υποσχέσεων. Η Βουλγαρία,που στα μάτια των περισσότερων Ελλήνων αλλά και Ευρωπαίων αποτελεί χώρα παρία, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντισταθεί στις πιέσεις της γερμανοχούντας των Βρυξελλών για την ακύρωση του SOUTH STREAM, συντασσόμενη όλο και πιο ανοιχτά πλέον με την Ρωσική πολιτική ενεργειακής διείσδυσης στην Ευρώπη, δίνοντας μαθήματα θάρρους και πατριωτισμού στην Ελλάδα, η οποία καίτοι πιο πλούσια και συνδεδεμένη με διεθνείς οργανισμούς δεν μπόρεσε να αντέξει ανάλογες πιέσεις το 2008 . Μαζί με την Βουλγαρία ακολουθούν οι Αυστρία, Σερβία, Σλοβενία. Η Γεωργία-Μολδαβία εμμένουν στην απόφαση τους να συνταχθούν με τον άξονα ΗΠΑ-Ε.Ε. διακινδυνεύοντας μεν -και ειδικά η Γεωργία- να τεθούν στο στόχαστρο της Ρωσίας , ελπίζοντας δε σε πρόοδο οποία μπορεί να βασίζεται σε ονειρώξεις των ξεπουλημένων τους πολιτικών ελίτ , ωστόσο είναι επενδυμένες με κάποιου είδους οράματος έστω κίβδηλου, με κάποιο είδος πολιτικού ελιγμού .

Η Αίγυπτος με ηγέτη τον στρατηγό Α.Σίσι, αφού εκρίζωσε τις παραφυάδες της ισλαμιστικής οργάνωσης ''Μουσουλμανική Αδελφότητα'' ερχόμενη σε ρήξη τόσο με τους χρηματοδότες της Κατάρ -Σαουδική Αραβία αλλά και με τις ΗΠΑ , σήμερα παίζει ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια εξεύρεσης διπλωματικής λύσης στην εκεχειρίας μεταξύ Χαμάς -Ισραήλ. Ο Σίσι έχει καταφέρει να διατηρήσει και να συσφίξει τις ήδη καλές σχέσεις της Αιγύπτου με την Ρωσία σε διπλωματικό και αμυντικό επίπεδο , να ξεπεράσει την δυσφορία των ΗΠΑ και Κατάρ για την κατάληψη της εξουσίας με πραξικοπηματικό για πολλούς τρόπο και έχει καταφέρει να διατηρήσει τις λεπτές ισορροπίες στην εύφλεκτη περιοχή πάντα υπέρ των συμφερόντων της χώρας του.

Η Αλβανία αποτελεί το νέο χαϊδεμένο παιδί των ΗΠΑ-Ε.Ε.(Γερμανίας) και Τουρκίας ,προστάτες οι οποίοι εγγυούνται την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας με την μελλοντική ομοσπονδοποίηση της με το Κόσοβο, την ανάδειξη του Τσάμικου ζητήματος και την καταπάτηση της Ελληνικής ΑΟΖ στο βόρειο Ιόνιο όπου και τα μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Η Αλβανία έλαβε δάνειο από το ΔΝΤ ύψους 100 εκ δολ. , μέρος βοήθειας που θα ξεπεράσει τα 300 εκ.δολ, χωρίς να υποχρεωθεί να λάβει μέρα ανάλογα των μέτρων που πήρε η Ελλάδα εξασφάλισε υποσχέσεις  εδαφικής επέκτασης και πετρέλαια ως ανταλλάγματα για το πέρασμα του αγωγού ΤΑΡ από το έδαφος της αλλά και της επιλογής της να συνταχθεί με τον άξονα ΗΠΑ-Ε.Ε..

Η Ελλάδα σταθερά απούσα από τις διεθνείς εξελίξεις, βρίσκεται σε πλήρη αφασία , αδυνατώντας, να αναλάβει έστω και μια οποιασδήποτε πολιτική η γεωπολιτική πρωτοβουλία, μια οποιασδήποτε δράση που να θυμίζει έστω αμυδρά κράτος. Ο Ελληνικός πολιτικός θίασος επιμένει στην γενοκτονία των Ελλήνων αρχίζοντας πρώτα από τις ευπαθείς ομάδες όπως οι υπερήλικες συνταξιούχοι και συνεχίζοντας στους άνεργους, στους νέους, στους οικογενειάρχες και φυσικά στους ανάπηρους, με βάση πάντα τις ηλεκτρονικές εντολές των τροικανών, με μόνο σχέδιο την τιμωρία και τον αφανισμό των Ελλήνων και της παράδοσης της χώρας σε όποιον πλειοδότη ήθελε προκύψει, όπως οι ανθρωποθυσίες που τελούσαν οι Ίνκας για να προκαλέσουν την εύνοια των ανύπαρκτων θεών τους και που τελικά δεν απέτρεψαν την εξαφάνιση τους.

H Ελλάδα έχει αποκοπεί από τον Δυτικό κόσμο, μην διαθέτοντας τον δυναμισμό και την θέληση να ζήσει και παρατηρεί με απάθεια τις προσπάθειες για επιβίωση των χωρών που είτε ανέκαθεν ανήκαν στο Δυτικό κόσμο και που έχουν πληγεί βάναυσα από την κρίση είτε χώρες που μέχρι πρότινος βρίσκονταν απομονωμένες ή και ανύπαρκτες και οι οποίες έχουν αποδυθεί σε προσπάθεια καθιέρωσης τους τόσο στο διεθνές στερέωμα όσο και στο τοπικό, υιοθετώντας ανίερες συμμαχίες και πρακτικές, πάντα όμως οδηγούμενες από την θέληση για επιβίωση.

Καλαμάτα Αύγουστος 2014